ss.rambo Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 Mám problém že mi na Fabii Combi 1.2 HTP, 47kW, AZQ r.v.: 2003 umřela jednotka ABS, orginál tam je dle OE čísla: 6Q0 614 117 E a nedaří se mi sehnat funkční jinou a chtěl bych se zeptat zda-li esxistujou nějaké "náhrady" a jejich OE čísla, protože někde na nějakém e-shopu jsem se dočetl že jako nahrády by měly být: 6Q0 614 117 F a 6Q0 698 117 přičemž tu druhou náhradu bych mohl mít za použítelný peníz novou, ale nejsem si na 100% jisty kompatibilitou... Přiznám že nevím co to píše za chyby protože to mám v servise, kde se mu prá nepovedlo sehnat funční starší jednotku org. čísla, takže chyby z jednotky nevím, ale prý zkoušel více jednotek a byly jiné chyby, případně bez chyb ale dělal problem ta "hydraulická část". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.