Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dobrý den,

mám Fabii II motor 1.9 TDI, najeto 138 000, rozvody dělány ve 115 000 (komplet i vodní pumpou). Opravuje se mi prasklá hlava. Otázka je jestli můžu použít původní rozvodový řemen nebo musím dát nový? Jednou sem tu četl, že když není moc starý, tak můžu dát ten původní, ale moc se mi to nezdá......Děkuji za info

Vloženo

mne idú meniť teraz zdvihatká sice na benzinovom motore ale mechanik mi nehovoril o rozvodoch nič plánujem ich meniť až pri 240tkm. Ale nech sa vyjadrí niekto znalejší.

Vloženo

Řemen se mění preventivně, podle najetých km, popřípadě stáří. Jestli byl sundaný a opět nandaný, přece nemůže být absolutně žádný důvod k výměně. Jen ho nasadit zase ve stejném smyslu otáčení.

Vloženo

No já slyšel, že prý když se sundá a nandá, tak už může mít trochu vůli, tak proto se raději ptám, protože sem slyšel obě verze ano i ne... :kol-27:

v pohode ho tam daj naspäť ten istý ...a vôla je blbosť

• o 1 rok později...
Vloženo (editace)

Ahoj, 

Chtěl bych Vás poprosit o radu jaké rozvody (značky) by jste mi doporučili? A čeho by jste se mně doporučili vyhnout? 

Mám najeto 90k s motorem 1.9TDi 77kw (BLS)

Děkuji 

Editováno: , autor: Raul22
  • o 4 měsíce později...
Vloženo

Chtěl jsem se zeptat aniž bych zakládal nové téma: mám1,9TDi s DPF, rok 2009, najeto cca 115tis. km.

Výměnu mám nařízenou až někdy v 150tis. km i dle manuálu, je lepší vyměnit  již teď nebo počkat třeba na nějakých 130 - 140???

Díky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...