havran41 Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 Dobrý den, mám Fabii II motor 1.9 TDI, najeto 138 000, rozvody dělány ve 115 000 (komplet i vodní pumpou). Opravuje se mi prasklá hlava. Otázka je jestli můžu použít původní rozvodový řemen nebo musím dát nový? Jednou sem tu četl, že když není moc starý, tak můžu dát ten původní, ale moc se mi to nezdá......Děkuji za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 ja si myslím že môžeš dať pôvodný šak má nabehané len cca 20tkm, resp. nech to posúdi mechanik ak je ako nový tak prečo ho meniť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havran41 Vloženo 2. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 No já slyšel, že prý když se sundá a nandá, tak už může mít trochu vůli, tak proto se raději ptám, protože sem slyšel obě verze ano i ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 mne idú meniť teraz zdvihatká sice na benzinovom motore ale mechanik mi nehovoril o rozvodoch nič plánujem ich meniť až pri 240tkm. Ale nech sa vyjadrí niekto znalejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 Řemen se mění preventivně, podle najetých km, popřípadě stáří. Jestli byl sundaný a opět nandaný, přece nemůže být absolutně žádný důvod k výměně. Jen ho nasadit zase ve stejném smyslu otáčení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 No já slyšel, že prý když se sundá a nandá, tak už může mít trochu vůli, tak proto se raději ptám, protože sem slyšel obě verze ano i ne... v pohode ho tam daj naspäť ten istý ...a vôla je blbosť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raul22 Vloženo 23. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2016 (editace) Ahoj, Chtěl bych Vás poprosit o radu jaké rozvody (značky) by jste mi doporučili? A čeho by jste se mně doporučili vyhnout? Mám najeto 90k s motorem 1.9TDi 77kw (BLS) Děkuji Editováno: 23. Červenec 2016, autor: Raul22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 23. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2016 Pokud použiješ INU, SKF, Contitech, tak chybu neuděláš. Já dávám většinou INU, zatím nebyl žádný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raul22 Vloženo 23. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2016 Děkuji, známej právě psal že SKF. Tak děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buko2760 Vloženo 10. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2016 Chtěl jsem se zeptat aniž bych zakládal nové téma: mám1,9TDi s DPF, rok 2009, najeto cca 115tis. km. Výměnu mám nařízenou až někdy v 150tis. km i dle manuálu, je lepší vyměnit již teď nebo počkat třeba na nějakých 130 - 140??? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.