jirka toledo Vloženo 28. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2018 Ahoj Kdyby jste nekdo shamel ali na citi tak tu mam originaly apuse 14 s pneu vse pekne s navlekama 16 sroubu a 16 krytek proste kompletne pripraveno na auto cena 6tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 9. Únor 2019 Sdílet Vloženo 9. Únor 2019 Tomas Piskot Prokopec ma doma (jeste cca pred 14 dny) na prodej.... Napis mu na FB, tam je casteji... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 13. Únor 2019 Sdílet Vloženo 13. Únor 2019 Jdu mu napsat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 13. Únor 2019 Sdílet Vloženo 13. Únor 2019 Když mi člověk napíše tu zprávu, tak jsem i tu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HWSpeedy Vloženo 1. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2021 Netuší někdo zda existují SCORPIUS 16" čistě tmavé? Pokud ano pod jakým označením? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 2. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2021 @HWSpeedy mrkni do je tam seznam vsech kol, ktera se kdy vyrabela. Je to sice starsi dokument, ale co se tyce kol platny. Ciste tmave Scorpiusy jsem nikdy nevidel. Takze budes prvni, kdo si je necha nalakovat? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Black Vloženo 17. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2021 Mám dotaz na ty, co mají na autě orig. 16" alu SERPENS. Když se mrknete z vnitřní strany ráfku, jakého máte uvedeného výrobce (značku) alu a zemi výroby? Ještě by mě zajímalo, jakou značku pneu dávala na tyto alu Škoda z výroby. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.