Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Mně jde o to, že tam mám jen tu s držákem GSM II "culman" a já bych potřeboval, aby to mělo bluetooth, tzn předpokládám výměnu modulu HF za nějaký s bloutooth.

Editováno: , autor: Karel 123
Vloženo

Tak jsem zjistil, že to jde výměnou jednotky, pravděpodobně za výše zmíněnou, která stojí 6 000kš a pak stejně nebude fungovat spojení s iphone, chci se zeptat jedná se přímo o tuto jednotku? 5J0 035 729B. Díky. 

• o 6 měsíců později...
Vloženo

Ahoj, jakej typ gsm jednotky je potreba k dodelani hf na Fabii 2, r.v. 5/2009, radio swing a potrebuji k tomu maxi-dot? Podotykam, ze to neni pro me, ale pro znameho, co chce mit original. Diky

• o 2 týdny později...
Vloženo

Ahoj všem, máme Fabia monte carlo 2012 s maxidot a rádiem swing akorát tam není handsfree. Dotaz:

1. musi se řešit kabeláž jako mikrofon a podobně, nebo už je to tam z výroby?
  2. staci pak dokoupit handsfree a připojit k rádiu? 
  3. Kde sehnat? 

Dekuji za rady. 

• o 6 měsíců později...
Vloženo

Ještě bych měl jednu věc. Vím,že musím mít teda tu jednotku handsfree 5J0035729A ,anténu k ní,mikrofon. Ale jen jsem nikde nenašel jakou kabeláž? A ještě prosím,jak to budu ovládat bez multifunkce a bez maxidotu?

Díky

• o 2 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 5 měsíců později...
Vloženo

Ahoj, možná stupidní dotaz, ale pro jistotu se zeptám... V autě se mi na maxidotu spojí telefon s autem přes BT, stáhnou se všechny kontakty, všechny tam vidím... Tzn, že BT v autě je, že? :D já vím, stupidní dotaz, ale ptám se pro sichr, jelikož tam mám nějaké 2din rádio, které se s autem nedá spojit (myslím ten BT), tak to chci měnit za Columbus, tak ať vím, jestli to má cenu... Díky

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Pořád se mi telefon přihlašuje a odhlašuje, mám BT HF . Jedná se o radio SWING  a telefon Samsung A7. Asi rok vše chodilo v pohodě, po aktualizaci androidu to začalo zlobit. Ve značkovém servisu vše svedli na telefon. Přitom všechna ostatní zařízení s telefonem fungují normálně např. TV, HIFI, jiný telefon.  Zkoušel jsem znovu se přihlásit, různá nastavení telefonu a stále stejné.

Vloženo
před 10 hodinami, M Jirka napsal:

po aktualizaci androidu to začalo zlobit. Ve značkovém servisu vše svedli na telefon

Čím by to asi bylo? Před aktualizací OK a po KO. Já to měl naopak 

Vloženo (editace)
V 7. 1. 2020 na 20:43, šulda napsal:

Čím by to asi bylo? Před aktualizací OK a po KO. Já to měl naopak 

S jiným autem funguje ...

Editováno: , autor: Jirka65
Vloženo
V 7. 1. 2020 na 18:23, Milhausek napsal:

zjisti číslo jednotky pod sedačkou, možná by pomohl update jednotky hf pokud existuje na tvoji jednotku

Hledal jsem pod předními sedačkami a nenašel ...

Vloženo
před 23 hodinami, Milhausek napsal:

pravá prední sedačka, je tam plastový kryt.. ten vysun dopředu a musí tam být hf jednotka.. pokud to někdo nedodělával a nedal ji jinde

Hledal jsem pod oběma sedačkami a nenašel žádný kryt natož hf jednotku ... Mám Rapid r.v. 7/2018 - tím jsem měl asi začít. Zkoušel jsem párovat starý Samsung G4 a bez problémů. 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...