Milhausek Vloženo 16. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2017 pokud máš opravdu originál jednotku GSM II 5J0 tak ta musí s ovladačem fungovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel 123 Vloženo 16. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2017 (editace) Mně jde o to, že tam mám jen tu s držákem GSM II "culman" a já bych potřeboval, aby to mělo bluetooth, tzn předpokládám výměnu modulu HF za nějaký s bloutooth. Editováno: 16. Listopad 2017, autor: Karel 123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel 123 Vloženo 21. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2017 Tak jsem zjistil, že to jde výměnou jednotky, pravděpodobně za výše zmíněnou, která stojí 6 000kš a pak stejně nebude fungovat spojení s iphone, chci se zeptat jedná se přímo o tuto jednotku? 5J0 035 729B. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 8. Červen 2018 Sdílet Vloženo 8. Červen 2018 Ahoj, jakej typ gsm jednotky je potreba k dodelani hf na Fabii 2, r.v. 5/2009, radio swing a potrebuji k tomu maxi-dot? Podotykam, ze to neni pro me, ale pro znameho, co chce mit original. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štumby Vloženo 16. Červen 2018 Sdílet Vloženo 16. Červen 2018 Ahoj všem, máme Fabia monte carlo 2012 s maxidot a rádiem swing akorát tam není handsfree. Dotaz: musi se řešit kabeláž jako mikrofon a podobně, nebo už je to tam z výroby? staci pak dokoupit handsfree a připojit k rádiu? Kde sehnat? Dekuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0prcek1 Vloženo 30. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 Ahoj. Mám dotaz. Bude mi fungovat bluetooth jednotka handsfree 5J0035729A na škoda roomster 2006,radio Dance,bez maxidotu a bez multifunkce, Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0prcek1 Vloženo 8. leden 2019 Sdílet Vloženo 8. leden 2019 Ještě bych měl jednu věc. Vím,že musím mít teda tu jednotku handsfree 5J0035729A ,anténu k ní,mikrofon. Ale jen jsem nikde nenašel jakou kabeláž? A ještě prosím,jak to budu ovládat bez multifunkce a bez maxidotu? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 8. leden 2019 Sdílet Vloženo 8. leden 2019 Prijmes na telefonu pouze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0prcek1 Vloženo 11. leden 2019 Sdílet Vloženo 11. leden 2019 A jakou prosím Tě budu potřebovat ještě kabeláž k tomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. leden 2019 Sdílet Vloženo 11. leden 2019 kabeláž na origo HF, nevím jak jinak ti odpovědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0prcek1 Vloženo 21. Březen 2019 Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 Když nemůžu sehnat jednotku 5J0 035 729 za rozumnej peníz,dá se to nahradit nějakou jinou? Mám roomstra 2006,bez maxidotu a rádio dance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0prcek1 Vloženo 5. Květen 2019 Sdílet Vloženo 5. Květen 2019 Ahoj. Bude mi fungovat bluetooth jednotka 3C0035729E na škoda roomster 2006 bez maxidotu a na rádiu dance? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 10. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2019 Ahoj, možná stupidní dotaz, ale pro jistotu se zeptám... V autě se mi na maxidotu spojí telefon s autem přes BT, stáhnou se všechny kontakty, všechny tam vidím... Tzn, že BT v autě je, že? :D já vím, stupidní dotaz, ale ptám se pro sichr, jelikož tam mám nějaké 2din rádio, které se s autem nedá spojit (myslím ten BT), tak to chci měnit za Columbus, tak ať vím, jestli to má cenu... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2019 Má to cenu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M Jirka Vloženo 7. leden 2020 Sdílet Vloženo 7. leden 2020 Pořád se mi telefon přihlašuje a odhlašuje, mám BT HF . Jedná se o radio SWING a telefon Samsung A7. Asi rok vše chodilo v pohodě, po aktualizaci androidu to začalo zlobit. Ve značkovém servisu vše svedli na telefon. Přitom všechna ostatní zařízení s telefonem fungují normálně např. TV, HIFI, jiný telefon. Zkoušel jsem znovu se přihlásit, různá nastavení telefonu a stále stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. leden 2020 Sdílet Vloženo 7. leden 2020 zjisti číslo jednotky pod sedačkou, možná by pomohl update jednotky hf pokud existuje na tvoji jednotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 7. leden 2020 Sdílet Vloženo 7. leden 2020 @M Jirka Mi taky občas odhlási se BT od radia. Mám samsunga J6 a neorigo radio. Ja myslim že samsung ma problem s BT. Dřiv jsem měl s3 mini a taky bylo rozpojeni radia s mobilem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 7. leden 2020 Sdílet Vloženo 7. leden 2020 před 10 hodinami, M Jirka napsal: po aktualizaci androidu to začalo zlobit. Ve značkovém servisu vše svedli na telefon Čím by to asi bylo? Před aktualizací OK a po KO. Já to měl naopak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka65 Vloženo 8. leden 2020 Sdílet Vloženo 8. leden 2020 (editace) V 7. 1. 2020 na 20:43, šulda napsal: Čím by to asi bylo? Před aktualizací OK a po KO. Já to měl naopak S jiným autem funguje ... Editováno: 10. leden 2020, autor: Jirka65 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka65 Vloženo 8. leden 2020 Sdílet Vloženo 8. leden 2020 V 7. 1. 2020 na 18:23, Milhausek napsal: zjisti číslo jednotky pod sedačkou, možná by pomohl update jednotky hf pokud existuje na tvoji jednotku Hledal jsem pod předními sedačkami a nenašel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 8. leden 2020 Sdílet Vloženo 8. leden 2020 pravá prední sedačka, je tam plastový kryt.. ten vysun dopředu a musí tam být hf jednotka.. pokud to někdo nedodělával a nedal ji jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 9. leden 2020 Sdílet Vloženo 9. leden 2020 (editace) před 20 hodinami, Jirka65 napsal: S jiným autem funguje ... Tak má novější HF, respektive kompatibilní. Editováno: 9. leden 2020, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka65 Vloženo 9. leden 2020 Sdílet Vloženo 9. leden 2020 před 23 hodinami, Milhausek napsal: pravá prední sedačka, je tam plastový kryt.. ten vysun dopředu a musí tam být hf jednotka.. pokud to někdo nedodělával a nedal ji jinde Hledal jsem pod oběma sedačkami a nenašel žádný kryt natož hf jednotku ... Mám Rapid r.v. 7/2018 - tím jsem měl asi začít. Zkoušel jsem párovat starý Samsung G4 a bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 9. leden 2020 Sdílet Vloženo 9. leden 2020 No tak to nemyslíš vážně??? Víš v jaké jsi sekci?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.