Srpen 10, 20169 r KaJe, řekl bych, že odpověď najdeš v mém předchozím příspěvku. :d. Nejsem podnikatel, ale když si vezmu v potaz, jak zde již Karel napsal - BRC - dražší instalace (menší provize), bezproblémový provoz, základní údržba, Stag - relativně levná instalace (velká provize), vyšší procento závadovosti = více servisu = více jistých peněz do budoucna. Z logiky věci vyplývá, že každý navenek doporučuje Stag, protože ti prodává slušný (základní) systém, který službu odvede, ale servisák ví, že ho často navštívíš a vycucá z tebe více peněz a to je dle mého skromného názoru to oč tu běží. Prostě obrat na Stagu (provize z instalace a záruka budoucího servisu a z toho plynoucích zisků) je mnohem větší než z BRC. A proto bych řekl, že se Karel chová jako podnikatel, který se na svých propagačních stránkách snaží si zajistit výdělky a zisky do firmy a jistou práci do budoucna. Zde na fóru dle mého vystupuje v "kamarádském" režimu, "radím připlať si dopředu za BRC, pak nebudeš muset platit za servis jako u Stagu". A samozřejmě záběr klientů, kteří by porovnávali jeho výstupy zde a na propagačních stránkách je v řádech několika jedinců.
Srpen 10, 20169 r Mám ho v nabídce, protože jej servisuji, čím dál víc lidí za námi jezdí na opravy, pak jsou takoví, že ho chtějí za každou cenu, když je to člověk, který najede 8-10 tisíc za rok, nebo někdo dojede někdo, kdo má Felicii a chce vstřikování, a když vidíme, s jakým autem dojede, tak jsem schopen ho taky nabídnout, ale vysvětlím mu, že bude mít větší náklady na servis, ale když dojede někdo, že chce do Octavie, VW a jiných aut plyn a že najede 20 tisíc i víc, tak ho prakticky přesvědčím na BRC, protože takový člověk nechce trávit čas servisem...navíc, mohu mu ukázat vše v našich autech,(podotýkám, všechny na plyn) ,svezem ho, tak je rozhodnutý, nejsme ten styl firem, co nabízí plyn a šéf a zaměstanci a mechanici jezdí s TDI, tak jak pak taková firma může mít zkušenosti s plynem..... Upraveno Srpen 15, 20169 r od karel.lpg
Září 23, 20168 r Autor Tak jsem si nechal udelat instalaci LPG v Neptun Harfa v Praze. Do systemu jsem sel od znacky BRC. Zitra nafotim! Jeste nez jsem to tam odvezl, tak jsem udelal repas motoru. Ted mam najeto 152tis km, takze ocekavam ze to vydrzi alespon do 360tis samozrejme s radnym servisem jak se patri!
Září 23, 20168 r toho bych se nebál, že by nevydržel ... dyť já na svém polomotoru mám už skoro 350t km
Září 24, 20168 r Autor Tady mam nejake fotky nadrz mam na 60l. Ta je misto rezervy, takze to asi fotit nebudu
Září 24, 20168 r Autor Vyslo to na 31600. Vlastne jsem priplacel jen za tankovani pod vicko nadrze + plnou nadrz plynu. Jinak system od BRC maji v nabidce za 30tis. Zatim jsem jeste nevyjel prvni nadrz. Mam to cerstve. Ale do ted jsem jezdil denne do prace za 6,4l/100km. Jezdim denne 140km.
Září 25, 20168 r Autor před 41 minutami, tomasch napsal: Co je to tam na 2 fotce zapáskované za řídící jednotkou ? To vubec netusim. Zda se ze svazky kabelu..
Říjen 7, 20168 r Autor Tak po 14ti dnech jezdeni muzu rict, ze za 600 cca natankuju plnou a najedu na ni 560-600 km. Dle jizdy Jinak jizda na plyn neni rozdilna od benzinu, coz me prekvapuje. Jedine co pocituju jako minus je vaha navic. Je to cca 70 kg a ty predevsim citim na brzdach. PS: daji se nejak vyresit lepsi brzdy na tehlice 1,6?
Březen 5, 20178 r To tankování u hrdla nádrže se mi líbí. , Nikde na autě není vidět to tankovací hrdlo a nemusíš se ohýbat dolů.
Březen 5, 20178 r V 7. 10. 2016 na 19:17, konwas design napsal: Tak po 14ti dnech jezdeni muzu rict, ze za 600 cca natankuju plnou a najedu na ni 560-600 km. Dle jizdy Jinak jizda na plyn neni rozdilna od benzinu, coz me prekvapuje. Jedine co pocituju jako minus je vaha navic. Je to cca 70 kg a ty predevsim citim na brzdach. PS: daji se nejak vyresit lepsi brzdy na tehlice 1,6? Jakých 70 kilo??? zařízení má 4kila, nádrž 22, palivo při plné nádrži, což je 48 l, takže X 1.8,takže bez počítání cca 24 kg, takže cca 50 kilo...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.