Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

KaJe, řekl bych, že odpověď najdeš v mém předchozím příspěvku. :d. Nejsem podnikatel, ale když si vezmu v potaz, jak zde již Karel napsal - BRC - dražší instalace (menší provize), bezproblémový provoz, základní údržba, Stag - relativně levná instalace (velká provize), vyšší procento závadovosti = více servisu = více jistých peněz do budoucna. Z logiky věci vyplývá, že každý navenek doporučuje Stag, protože ti prodává slušný (základní) systém, který službu odvede, ale servisák ví, že ho často navštívíš a vycucá z tebe více peněz a to je dle mého skromného názoru to oč tu běží. Prostě obrat na Stagu (provize z instalace a záruka budoucího servisu a z toho plynoucích zisků) je mnohem větší než z BRC. A proto bych řekl, že se Karel chová jako podnikatel, který se na svých propagačních stránkách snaží si zajistit výdělky a zisky do firmy a jistou práci do budoucna. Zde na fóru dle mého vystupuje v "kamarádském" režimu, "radím připlať si dopředu za BRC, pak nebudeš muset platit za servis jako u Stagu". A samozřejmě záběr klientů, kteří by porovnávali jeho výstupy zde a na propagačních stránkách je v řádech několika jedinců.    

Mám ho v nabídce, protože jej servisuji, čím dál víc lidí za námi jezdí na opravy, pak jsou takoví, že ho chtějí za každou cenu, když je to člověk, který najede 8-10 tisíc za rok, nebo někdo dojede někdo, kdo má Felicii a chce vstřikování, a když vidíme, s jakým autem dojede, tak jsem schopen ho taky nabídnout, ale vysvětlím mu, že bude mít větší náklady na servis, ale když dojede někdo, že chce do Octavie, VW a jiných aut plyn a že najede 20 tisíc i víc, tak ho prakticky přesvědčím na BRC, protože takový člověk nechce trávit čas servisem...navíc, mohu mu ukázat vše v našich autech,(podotýkám, všechny na plyn) ,svezem ho, tak je rozhodnutý, nejsme ten styl firem, co nabízí plyn a šéf  a zaměstanci a mechanici jezdí s TDI, tak jak pak taková firma může mít zkušenosti s plynem.....

Upraveno od karel.lpg

• 1 měsíc později...
  • Autor

Tak jsem si nechal udelat instalaci LPG v Neptun Harfa v Praze. Do systemu jsem sel od znacky BRC. Zitra nafotim! :) Jeste nez jsem to tam odvezl, tak jsem udelal repas motoru. Ted mam najeto 152tis km, takze ocekavam ze to vydrzi alespon do 360tis :D samozrejme s radnym servisem jak se patri! 

toho bych se nebál, že by nevydržel ... dyť já na svém polomotoru ;):D mám už skoro 350t km :kol-31:

ty seš ale vyjimka mladej ))

• Autor

Tady mam nejake fotky :) nadrz mam na 60l. Ta je misto rezervy, takze to asi fotit nebudu :D

lpg_jetta_09_2016 (5).jpg

lpg_jetta_09_2016 (4).jpg

lpg_jetta_09_2016 (3).jpg

lpg_jetta_09_2016 (2).jpg

super,... na kolik to vyslo, jestli to neni tajne?kolik na nadrž najedeš kilometru?

• Autor

Vyslo to na 31600. Vlastne jsem priplacel jen za tankovani pod vicko nadrze + plnou nadrz plynu. Jinak system od BRC maji v nabidce za 30tis.

Zatim jsem jeste nevyjel prvni nadrz. Mam to cerstve. Ale do ted jsem jezdil denne do prace za 6,4l/100km. Jezdim denne 140km.

Co je to tam na 2 fotce zapáskované za řídící jednotkou ?

• Autor
před 41 minutami, tomasch napsal:

Co je to tam na 2 fotce zapáskované za řídící jednotkou ?

To vubec netusim. Zda se ze svazky kabelu..

• 2 týdny později...
  • Autor

Tak po 14ti dnech jezdeni muzu rict, ze za 600 cca natankuju plnou a najedu na ni 560-600 km. Dle jizdy :)

Jinak jizda na plyn neni rozdilna od benzinu, coz me prekvapuje. Jedine co pocituju jako minus je vaha navic. Je to cca 70 kg a ty predevsim citim na brzdach.

PS: daji se nejak vyresit lepsi brzdy na tehlice 1,6? 

• 4 měsíce později...

To tankování u hrdla nádrže se mi líbí. , Nikde na autě není vidět to tankovací hrdlo a nemusíš se ohýbat dolů. B)

V 7. 10. 2016 na 19:17, konwas design napsal:

Tak po 14ti dnech jezdeni muzu rict, ze za 600 cca natankuju plnou a najedu na ni 560-600 km. Dle jizdy :)

Jinak jizda na plyn neni rozdilna od benzinu, coz me prekvapuje. Jedine co pocituju jako minus je vaha navic. Je to cca 70 kg a ty predevsim citim na brzdach.

PS: daji se nejak vyresit lepsi brzdy na tehlice 1,6? 

Jakých 70 kilo??? zařízení má 4kila, nádrž 22, palivo při plné nádrži, což je 48 l, takže X 1.8,takže bez počítání cca 24 kg, takže cca 50 kilo...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.