auckland Vloženo 11. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2016 (editace) Ahoj všem, od včerejšího dne jsem štastným majitelem Škody Superb Combi, r.v. 2010. V kufru mi chybí přepážka (ta stříbrná) pro přepravu a uchycení nákladu - viz obrázek. Nikde jsem nemohl najít, kde se to dá koupit. Ani na eshopu Škody. Poradí prosím někdo? Díky moc. David Editováno: 11. Srpen 2016, autor: auckland Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 11. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2016 Nové seženeš asi jedině přímo ve škodovce, jinak zde: https://auto.bazos.cz/inzerat/62455053/Fixacni-system-do-zavazadloveho-prostoru.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
auckland Vloženo 11. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2016 Super, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 11. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2016 Není vůbec zač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobis-PD Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 ahoj ak si ešte nekúpil tak mám jednu doma, aj tú textilnú a aj 4x oko do kolajnic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
auckland Vloženo 29. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 Ahoj, popravdě ještě jsem nekoupil Sháním jen tu pevnou. Jaká by byla případně cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobis-PD Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 povedzme 50e + poštovné do CZ 10e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
auckland Vloženo 30. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Díky za nabídku, ale v ČR seženu levněji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plechus Vloženo 8. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 Já to komplet (hliníková, hadrová, 4x oko + sítě) koupil za 1000 ,- . Projížděl jsem pravidelně bazoš a když byla tahle nabídka, hned jsem pro to jel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanius Vloženo 26. leden 2017 Sdílet Vloženo 26. leden 2017 Zdravím pánové, jen dotaz . V kufru mám pod kobercem jen přípravu na lišty k této přepážce. Jaký postup při montáži , je potřeba nový koberec nebo se dá nějak upravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 26. leden 2017 Sdílet Vloženo 26. leden 2017 Potřebuješ užší koberec, který je mezi lištami ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanius Vloženo 26. leden 2017 Sdílet Vloženo 26. leden 2017 (editace) Tak komplet bych musel dokoupit lišty , koberec a přepážky. Montáž pak jak složitá? Editováno: 26. leden 2017, autor: bobanius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 26. leden 2017 Sdílet Vloženo 26. leden 2017 to netuším, já to už v autě měl, ale podle mě to nic strašného nebude :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanius Vloženo 26. leden 2017 Sdílet Vloženo 26. leden 2017 Dík. Jdu hledat kde se to dá sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.