Publikováno Srpen 11, 20169 r Ahoj všem, od včerejšího dne jsem štastným majitelem Škody Superb Combi, r.v. 2010. V kufru mi chybí přepážka (ta stříbrná) pro přepravu a uchycení nákladu - viz obrázek. Nikde jsem nemohl najít, kde se to dá koupit. Ani na eshopu Škody. Poradí prosím někdo? Díky moc. David Upraveno Srpen 11, 20169 r od auckland
Srpen 11, 20169 r Nové seženeš asi jedině přímo ve škodovce, jinak zde: https://auto.bazos.cz/inzerat/62455053/Fixacni-system-do-zavazadloveho-prostoru.php
Listopad 29, 20168 r ahoj ak si ešte nekúpil tak mám jednu doma, aj tú textilnú a aj 4x oko do kolajnic.
Listopad 29, 20168 r Autor Ahoj, popravdě ještě jsem nekoupil Sháním jen tu pevnou. Jaká by byla případně cena?
Prosinec 8, 20168 r Já to komplet (hliníková, hadrová, 4x oko + sítě) koupil za 1000 ,- . Projížděl jsem pravidelně bazoš a když byla tahle nabídka, hned jsem pro to jel..
Leden 26, 20178 r Zdravím pánové, jen dotaz . V kufru mám pod kobercem jen přípravu na lišty k této přepážce. Jaký postup při montáži , je potřeba nový koberec nebo se dá nějak upravit?
Leden 26, 20178 r Tak komplet bych musel dokoupit lišty , koberec a přepážky. Montáž pak jak složitá? Upraveno Leden 26, 20178 r od bobanius
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.