Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak mam ponuku levnych alu kola na Superb 3 Combi, mna volako najviac zaujala kola Alutec Singa. co by ste vybrali Vy ?

Alutec Singa

Alutec-Singa-Silver_24177_600.jpg

Alutec Raptr

Raptr-Silver_18019_600.jpg

Rial Kodiak

KODIAKG.jpg

Rial Milano

attachment.php?attachmentid=25992&d=1351

Upraveno od MTX

Tie singa. So stredovým logom Škoda to nebude vyslovene kričať, že to na to auto nepatrí. 

Keby som hodnotil len dizajn kolies tak nie, ale treba si to predstaviť spolu s autom. 

• Autor

Este je to za ta Singa ja akurat 6,5J x 16 ET41, a použiva original šrouby a CB je 57,1 tak bude pasovat ako original....

• 2 týdny později...

Milana s logy Škoda

• 4 týdny později...

Já jsem nakonec také pořídil po předchozí dobré zkušenosti Rial Milano R17, ale středy Škoda na tento rozměr po prvním letmém hledání asi sehnat nejdou...

• Autor

Ano nejdu lebo je diera 60mm, ale objednal som z e-bay tak ked dojdu dam fotku kola aj so znakmy. Na konec som zobral tie Singa. Ked ich namontuejm tak dam aj fotku auta...

• 3 týdny později...
  • Autor

20161003_174552.jpg

20160827_134112.jpg

Tak loga 60 mm z e-bay nepasuju tak museli zostat original....

Upraveno od MTX

• 2 týdny později...

Prikladam foto RIAL MILANO 17'.

IMG_5858.JPG

Takže na Rial Milano ty origo Škoda krytky pasují?

Bohuzel originalni krytky nepasuji a neoriginalni jsem ani nezkousel. Sehnal jsem pouze kvalitnejsi samolepici znaky a prelepil puvodni kryty.

Vypada to docela dobre.

Objednal jsem dnes 17" Platinum P69 Matt Black. Až budou na autě, dám sem fotku.

Platin P69 Matt Black.JPG

Upraveno od ghost7

• 2 týdny později...

17" Platinum P69 Matt Black + Nokian WR A4, 215/55 R17, 98V XL

Platin 1.JPG

Platin 2.JPG

Upraveno od ghost7

Také jsem objednal rozměr "17" a též tmavé na zimu.  Měly by lépe pohlcovat odpružení při jízdě např.přes zmrazky a nenechávat vše jen na tlumičích pérování.  Letní z prvovýroby jsou "18". DOT na 2 pneu 30 týden 2016 a zbylé dvě dokonce 3116, což je výroba až příští týden. Zřejmě už to mají od pondělka, nebo od půli týdne přenastaveno na kalendářní týden další. V každém případě prodejce psal do meilu, že pneu jsou ještě teplé, hmmm. Nebudou to tedy žádné .. "uloženky"  (Continental Winter Contact TS 850 P ).  Jelikož ta novinka letošní ( TS 860 ) se vyábí pouze v menších rozměrech.

IMG_20161027_075539.jpg

Bohužel každé 17" kolo s gumou 215/55 bude vždy vypadat jako malé na S3.

já jsem nakonec myšlenku 17" opustil, řetězy jsem potřeboval párkrát, takže to podle mne kvůli tomu nemá cenu. Takže na zimu také 18". Na jaře asi ale prohodím gumy.

PA273492.JPG

PA273491.JPG

PA273486.JPG

Až na to prohazování gum asi nejlepší řešení u Superba3. Jestli jsem dobře pochopil, že jsou jedny litiny a jen na ně dáváš jednou zimní a pak letní....

Upraveno od ferda25

oboje jsou litiny

Aha...-_-

Tyto zimní si chceš tedy pak po zimě nechat jako by letní a jen to prohodit na diskách mezi sebou, jj.  Já mohl na bazoši koupit "19"  origo  škoda na SUPa, ale rozchodil jsem to a zůstal při zemi ..  Ptal jsem se několika lidí co jezdí Teslami, jaký rozměr kupovali zimní, jestli totožný se zimními, či jak. Ti co měli 19 šli na zimu na 18.  Zkrátka na zimu lehce užší a lehce vyšší. Ale chápu ty ,co se rozhodnout to mít pro celý rok totožné. Mohou to měnit ty disky jakkoliv se jim zamane. Nakonec nad 7J x 17 vyhrál 6,5 x 17 a nebudou problémy při origo sněhových řetězech.  Kupovat nějakou rádoby napodobeninu a hrotit to třeba středícíma podložkama, to jsem zamítl hned. nehledě na možné potíže při STK, či při případném plnění pojišťovnou. Ti přeci rádi hledají dlouho a zodpovědně jen proto, aby se pokud možno vyhli svému plnění ..  :rolleyes:

já jsem ještě neviděl S3 na neorigo kolech, aby se mi ten celek líbil... prostě ty origo se nějak designově hodí k tomu autu, protože jsou k němu navrženy. mám ty samé zimáky 18ky co Signoflife...

IMG_1847.JPG

taky se hlasim s cassiopeou, kdyz to bylo zvedly tak jsem si rikal co blaznej s kodiaqem, staci nazvedat superba - oplastovat a maj konkurenci pro x6 :-)

24lPstl.jpg

Upraveno od foji

Hlavně v každém servise je upozorňujte, že se musí dotahovat šrouby 140 Nm!!!! Standard je 120 Nm. Pokud někdo byl jinde než v autorizovaném na přezutí doporučují nechat zkontrolovat.

Upraveno od ferda25

dotahuji na 120 a myslím,že to až moc.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.