MilanHos Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 Zdravím, chtěl bych poprosit o zkušenosti s testovacíma jízdama. Spíš mě zajímá jestli škodovka umožňuje testovací jízdy delší než jen okruh doporučený dealerem sedícím na sedadle spolujezdce. Testovací jízdu nového vozu jsem nikdy neměl možnost absolvovat tak možná budu mlet hlouposti.. U jiných automobilek jsem někdy viděl že umožňují vypůjčení vozu například na jeden den ale nejsem si jistý jestli nejde jen o určitý období kdy to mají jako akci. Jak vůbec probíhá testovací jízda standardtním způsobem kterou si objednám na webu? Jede semnou vždy prodejce nebo někdy můžu jet i sám a zvolit si okruh podle svého a tím i auto prověřit "nevybíravým" způsobem? Osobně bych byl teda rád kdyby mě auto půjčili alespoň na jeden den a vyzkoušel bych si tak standardtní denodenní dojíždění do práce a podobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 Záleží asi na prodejci.Já měl auto pujčené na víkend.(škoda,suzuki a mazda). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 12. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 To zní nadějně když jsi dostal možnost u 3 značek. A bylo to zcela zdarma? (kromě tankování) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 Ano je to zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 Záleží taky na prodejci. V našem autosalonu jsou dva. Jeden mi půjčil auto Fabii na den s tím, že na víkend je to problém a musí to schválit vedení, atd. A druhý mi to bez problémů půjčil hned na víkend a ještě mi dal 600 km místo 300km. Jinak se nic neplatí, jenom benzín. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 13. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2016 Opravdu záleží na prodejci, jeden jel se mnou cca 10ti minutovou jízdu a druhý mi dal klíčky s tím, ať jsem za hodinu zpátky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 13. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2016 To je teda zajimavý no. Ale tak bohužel takto to chodí uplně všude že se ve firmě najde nějký takový řeknu bručoun který se chová jakoby půjčoval své auto nebo že se jedná o jeho peníze... Kdybych nebyl rozhodnutý do poslední chvíle a někdo by ke mě nebyl vstřicný tak si snad aji vyberu druhou možnost... Registroval jsem se na Opel pod naší korporací a hned ten den mi volal prodejce jestli se chci zapojit i do různých předváděček a pod... U Škody nic takového není, ale po emailové stránce jsem spokojený s komunikací kde mi paní vyšla vstříc u kalkulace. Ale když jsem se byl na Fabuli podívat do autosalonu tak se mi nikdo nevěnoval. Prodejce neustále jen datlil do PC a když jsem se ho zeptal jestli si můžu auto prolést celé tak odpovídal tak nějak povrchně. Asi kdyby tam přišel někdo na první pohled majetnější tak mu snad i udělají kávu ale když tam přijde mladej kluk tak si myslí že jsem se šel jen podívat jak vypadá auto nebo co.. Mě se příčí se někomu vnucovat já jsem zákazník a ten se má oslovit za jakékoliv situace ikdybych řekl že děkuji ale zatím poradit nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 13. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2016 Presne jak rikaji ostatni, zalezi na prodejci. Kdyz jsem kupoval Octavii, tak me prodejkyne dala klicky vzdy max na hodinu od 1.2 a pak 1.4 TSI, musel jsem podepsat asi 5 stranek smlouvy o zapujcce. Neplatil jsem ani benzin. Kdyz jsem letos kupoval Fabii, tak jsem v patek dopoledne prisel, podepsal jsem prevzeti a auto mohl vratit po vikendu (v nadrzi nic nebylo a prazdnou jsem i vracel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 13. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2016 Mě by to stačilo i na jeden den projet dom do práce a po práci vrátit. No s tím jak nechávají v nádrži vždycky půl nebo někde skoro nic mě pěkně ***** kdyby měli vždy plnou tak pak doplníš opět doplna a nic neřešíš, takto vždycky natankuju o něco víc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 13. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2016 Ano zdarma,jenom palivo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 13. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2016 Ja mel as 20min projizdku v kratke s prodejcem kolem komina a k papirovani jsem dostal kafe. Combi jeste na salonu nemeli, tak nebylo co prolezat, ale prodejce me odchytnul hned a venoval se mi tak, ze jsem hned na miste objednal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 14. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2016 (editace) Já můžu jedině v Autonova tam mám korporátní slevu a celkově tam ani lidi z jejich pobočky nezdraví a tak... Ale to docela chápu když jim třeba 80% neodpoví ale slušnost je slušnost A na to abych hned i podepsal potřebuji mít auto na den doma abych se pochlubil přesvědčil a tak. Nebaví mě přemlouvalní raději argumentuju hned činy Editováno: 14. Srpen 2016, autor: MilanHos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.