RhG94 Vloženo 26. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2016 Ahojte chalani mám Octaviu II 1.9tdi 2005 a mám problém so smerovkami v spätných zrkadlách, že NESVIETIA resp. neblikajú spolu s ostatnými smerovkami. Skúšal som aj merať, a štava tam nie je, vyhrievanie aj naklápanie funguje. Ďakujem za každú radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RhG94 Vloženo 26. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2016 Problém vyriešený !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 26. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2016 Možná by stálo za to napsat jak, třeba pro ostatní někdy příště kdyby se jim stalo to samé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tony-nz Vloženo 19. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2018 mne len slabo blikaju ledky v zrkadle.Ty si s tym co urobil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sideA Vloženo 22. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2018 Mne slabo blikala prava smerovka. Vymena za 16e z autokelly.Pri vymene bolo potrebne prepinovat konektor lebo to v chine nejak nahouno okopirovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubrt90 Vloženo 1. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2022 Zdravím všechny, chtěl bych se prosím optat, po výměně baterie (tuším, že po výměně) mi přestaly blikat blinkry v zrcátkách a ani nesvítí osvětlení nástupní plochy. Provedl jsem výměnu obou blikačů za nové a stále nic. Zkontroloval jsem pojistky všude možně, shlédnul x témat, ale ten samý problém nikdo neměl. Uměl by mi někdo poradit po čem se případně podívat atd? Děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LAKI Vloženo 8. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2022 Mám stejný problém, ale neměnil jsme baterii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubrt90 Vloženo 8. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2022 Koukal jsem na pojistky snad všude, přes diagnostiku kontrola, ale nic jsem nenašel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 9. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2022 (editace) Prekontrolovat kable vo dverach (husí krk), konektory na RJ dveri, mensi konektor hore pri ovladači el. okien (mal som ho jemne zoxidovany), pripadne znovu nakodovat RJ dveri. Editováno: 9. Srpen 2022, autor: mino22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubrt90 Vloženo 9. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2022 před 38 minutami, mino22 napsal: Prekontrolovat kable vo dverach (husí krk), konektory na RJ dveri, mensi konektor hore pri ovladači el. okien (mal som ho jemne zoxidovany), pripadne znovu nakodovat RJ dveri. Díky moc, kouknu na to, i když je mi to pořád divný, že padly obě strany najednou. Další věc je, že až do výměny baterie to šlo bez problémů. Vsadil bych na to kódování řídící jednotky dveří. Aspoň mám dneska co dělat. Pak dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 9. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2022 (editace) U fabie se svetla tedy i blinkry koduji primo v BCM, u rapidu hadam to bude taky tak moje chyba spletl jsem si tema Editováno: 9. Srpen 2022, autor: ExecutedDonut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 9. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2022 (editace) Pokud blinkry nejdou na obou stranách najednou, tak bych spíše překontroloval, pokud je ta možnost, skrze diagnostiku, jestli to někde nehlásí zkrat na kostru, což může znamenat také jen "banalitu" jakožto prasklou pojistku. Nevím, co vše je na pojistkách společně s blinkry v zrcátkách, ale možná zrcátko jako takové má vlastní pojistku, tak jestli něco na něm funguje (zatmívání/přisvícení na zem/el. ovládání/výhřev/sklopení při zamknutí) Jen jsem zapomněl dopsat, ty chyby v diagnostice zkontrolovat až potom, co se provede pokus o aktivaci některé z funkcí na tom zrcátku, někdy se chyba vyvolá až poté, co se daná věc/funkce začne používat. Je tedy divné, že by to na blinkr v zrcátku nepsalo chybu. Min. zkrat na kostru psát musí, když nefunguje. Editováno: 9. Srpen 2022, autor: Krosta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubrt90 Vloženo 9. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2022 před 14 minutami, Krosta napsal: Pokud blinkry nejdou na obou stranách najednou, tak bych spíše překontroloval, pokud je ta možnost, skrze diagnostiku, jestli to někde nehlásí zkrat na kostru, což může znamenat také jen "banalitu" jakožto prasklou pojistku. Nevím, co vše je na pojistkách společně s blinkry v zrcátkách, ale možná zrcátko jako takové má vlastní pojistku, tak jestli něco na něm funguje (zatmívání/přisvícení na zem/el. ovládání/výhřev/sklopení při zamknutí) Jen jsem zapomněl dopsat, ty chyby v diagnostice zkontrolovat až potom, co se provede pokus o aktivaci některé z funkcí na tom zrcátku, někdy se chyba vyvolá až poté, co se daná věc/funkce začne používat. Je tedy divné, že by to na blinkr v zrcátku nepsalo chybu. Min. zkrat na kostru psát musí, když nefunguje. Mě nejde do hlavy, že nastavení zrcátek a výhřev jde, jen nejdou blinkry a osvit nástupní plochy. Je to octavia 2, takže to nějaké další extra funkce nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubrt90 Vloženo 9. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2022 Právě teď, Kubrt90 napsal: Mě nejde do hlavy, že nastavení zrcátek a výhřev jde, jen nejdou blinkry a osvit nástupní plochy. Je to octavia 2, takže to nějaké další extra funkce nemá. Pojistky jsem koukal snad úplně na všechny, i jsem je vyndal, očistil, vrátil a nic. Vyměnil jsem celé ty spodky za nové a bez rozdílu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 9. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2022 před 15 hodinami, Kubrt90 napsal: Koukal jsem na pojistky snad všude, přes diagnostiku kontrola, ale nic jsem nenašel... Pozriet kodovanie, ak je v poriadku, odporucam aj tak znova prekodovať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubrt90 Vloženo 9. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2022 před 16 minutami, mino22 napsal: Pozriet kodovanie, ak je v poriadku, odporucam aj tak znova prekodovať. Věděl byste, kde a jaký kanál, abych věděl, na co se s kámošem zaměřit? Nejsem v tom moc odborník, abych věděl po čem jít hned a neotravoval ho zase s něčím hodiny, díky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 9. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2022 Otvorit zoznam RJ a vybrat 42 RJ lavych dveri 52 RJ pravych dveri otvoriť a ist na kodovanie skontrolovat kod napr ja tam mam 0000118. A necituj bezprostredne predchadzajuci prispevok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubrt90 Vloženo 9. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2022 před 36 minutami, mino22 napsal: Otvorit zoznam RJ a vybrat 42 RJ lavych dveri 52 RJ pravych dveri otvoriť a ist na kodovanie skontrolovat kod napr ja tam mam 0000118. A necituj bezprostredne predchadzajuci prispevok. Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2022 @Kubrt90 Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora! Podívej se, jak to tady vypadá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubrt90 Vloženo 9. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2022 před 41 minutami, Pawouk napsal: @Kubrt90 Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora! Podívej se, jak to tady vypadá... Omlouvám se, na fóru jsem poprvé.. Popřípadě můžu něco smazat, když bude potřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2022 Omlouváš se a a přitom znova nedovoleně cituješ? To opravdu není v pořádku. Dodržuj pravidla fora! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.