Publikováno Září 3, 20169 r Ahoj všichni, Včera mně začal z výfuku vycházet černý dým při přidání plynu. Dnes přijel známý a vyčetl tyto chyby. Prosím Vás, nevíte co by to mohlo dělat? Motor je tichý, nic neklepe a nekolísá, stabilně 700 až 800 otáček. Auto při jízdě necuká a tahá velice dobře. Je v tom i čip. Děkuji za pomoc
Září 3, 20169 r Autor Je to člověk z Mladé Boleslavi přímo ze škodovky. Ale já už to tak koupil a mám najeto 50000 km s tímto čipem. Jezdím ale klidnou jízdou Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
Září 4, 20169 r Autor 96000 km ale nikdy nebyl problém a nikdy to nesvítilo na palubce. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
Září 4, 20168 r Tezko rict, mozna je DPF plny a hlasi to nejakou chybu, kdy to nejde vypalit. Ale pokud auto jede, neskube, volnobeh drzi, jede dobre, tak bych rekl ze to bude mit nejvetsi docineni prave s tim DPFkem
Září 4, 20168 r Autor Taky si myslím, konec výfuku je celý černý od sází. Olej neubývá...Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
Září 4, 20168 r To by urcite nemelo byt. Ja sam mam koncovky porad krasne cisty a leskly.Kdyz uz to mel pichnute na diagnostice tak se mel podivat jestli neni plny DPF dle diag a jestli to tam nehaze nejaky divny hodnoty...
Září 4, 20168 r Ja mel najeto cca 100 tisic a koncovky byly taky cerne a pri pridani plynu slabsi cerny dym.....kdyz pujdes po ulici divej se a zjistis ze to ma dost superbu....koncovky cerne a u nekoho uplne ciste
Září 5, 20168 r Autor No Albion to asi ne [emoji2] když se dělá regenerace tak z toho saze vyletí a něco v trubkách zůstane. Jinak problém vyřešen dnes v servise Škoda. Škoda jen, že rad se tu člověk nedočká. Toto fórum je opravdu jen na pokec, ale ne na rady [emoji2] Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Upraveno Září 5, 20168 r od Richter Josef
Září 5, 20168 r před 1 hodinou, Richter Josef napsal: No Albion to asi ne když se dělá regenerace tak z toho saze vyletí a něco v trubkách zůstane. Jinak problém vyřešen dnes v servise Škoda. Škoda jen, že rad se tu člověk nedočká. Toto fórum je opravdu jen na pokec, ale ne na rady Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk diferencni cidlo?
Září 5, 20168 r Richter Josef To si myslel tak, ako že kecám? ...alebo to malo nejaký iný skrytý tendenčný význam?
Září 5, 20168 r Autor Foxdivemaster přesně [emoji106]Albion no že kecáš jsem neřekl, ale je to nemožný, jelikož jsem o tomto problému hovořil ve škodovce a i oni řekli že čistá trubka být nemůže jelikož při regeneraci se vyfouknou saze takže v trubkách vždy něco zůstane. Dokonce to ukazovali u aut co tam měli. [emoji111] Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
Září 5, 20168 r Tak ako jesť sa s neho nedá, ale že by som ho mal čierny od sadzí, tiež nemôžem povedať. Keď ma to zajtra napadne, tak ho odfotím...
Září 6, 20168 r Tak nevím zda to tady má vůbec cenu, někdo založí téma na nějakou závadu nebo problém a když potom ji odstraní tak stejně se nepodělí s námi co tomu bylo.Tak potom se zase nediv že ti nikdo příště neporadí. Upraveno Září 6, 20168 r od dominikg
Září 6, 20168 r Autor Dominikg! Veliká výhoda je umět číst!!!! Než někoho budeš osočovat a dělat chytrého tak si ještě přečti jednou texty a dozvíš se co to bylo !! [emoji23] [emoji111]Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
Červen 13, 20241 r Zdravím neviem či tu ešte niekto je ale môj Superb 2.0 TDI 125kw DSG 2013 FL nájazd 194000 jazdí dlhé trasy a pri akcelerácii stále vijde dym na čierno . Keby len koncovky ale celá zadná časť je pokrytá čiernou vrstvou už ma to nebaví umývať 😃 Jeden týpek mi poradil že treba nahrať softvér pred diesel gate a prestane to čo si o Tom myslíte?
Červen 15, 20241 r Tak ako tu píšu... Máš DPF po smrti, alebo ho predávajúci vykuchal. Ak ho nevieš zmerať ty, tak si to daj skontrolovať niekym iným.
Červen 18, 20241 r DPF regeneruje pravidelne žiadna kontrolka sa na palubovke nerozsvietila čierny dym vychádza väčšinou od 3-3.500 otáčok a to je jedno aká rýchlosť je zaradená
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.