libor.kratas Vloženo 4. Září 2016 Sdílet Vloženo 4. Září 2016 V Ostravě se zase začíná kradnout Columbusy a to ješte nejsou ani vánoce v ulici jsem byl třetí v pořadí komu se to stalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 4. Září 2016 Sdílet Vloženo 4. Září 2016 ..na kolik takova ,,sranda,, přijde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 4. Září 2016 Sdílet Vloženo 4. Září 2016 40k - 60k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 4. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2016 98980,- přišla faktura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drapa Vloženo 17. Září 2016 Sdílet Vloženo 17. Září 2016 Kde a v kolik hodin se to stalo? Sekat ruce by nestacilo, ty fetky by to vzali i s pahylem. :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 18. Září 2016 Sdílet Vloženo 18. Září 2016 ...proto bych Columbus nikdy nechtěl - má omezené funkce a pro zloděje je jako svítící tabule s výzvou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Září 2016 Sdílet Vloženo 18. Září 2016 (editace) se divím že tohle někdo ještě krade ale lidi to asi furt chtějí i když to nic neumí. Editováno: 18. Září 2016, autor: kokta7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Září 2016 Sdílet Vloženo 18. Září 2016 Já jsem s Columbusem spokojený, jediné co mi chybí je možnost streamovat display mobilu... Podle mě je jedno co tam máte za navi, jde o to, ze to hned vidí podle antény. Tobe Denisi klidně můžou ukradnout to tvoje rádio, kdybys měl na střeše GPS, bylo by jim jedno co vezmou když už budou v autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 18. Září 2016 Sdílet Vloženo 18. Září 2016 No samozřejmě se to stát může, ale protože to má odnímatelný panel, který si každý den beru domů a je na to i upozornění na oknech, které mají navíc fólie, už by to musel být fakt tuplovaný vůl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 twl kilo za toto.. se poseru... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 Asi pustili nejakeho zkuseneho zlodejicka, posledni dobu byl docela klid ale ted tak cca. posledni mesic v Ove vidim co chvili auta s rozbitym zadnim oknem. Sousedovi dokonce vykradli starou Fabku ve ktere nemel zhola nic a vzali mu jen nakupni tasky (prazdne) z kufru a sadu zarovek. Je to naprosta pakaz zlodejska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drapa Vloženo 18. Květen 2017 Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 Heureka :-) https://www.novinky.cz/krimi/438180-policie-dopadla-gang-zlodeju-navigaci.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 18. Květen 2017 Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 Bohužel pořád je jich všude dost 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 18. Květen 2017 Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 Proto jsem si kupil male radio bez navi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 18. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 taky jsem četl dneska tak kdo vy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drapa Vloženo 21. Květen 2017 Sdílet Vloženo 21. Květen 2017 To mas pravdu, dost jich je a asi vzdy bude, ale policie alespon neco malo dela :-) jen tak dal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.