Publikováno Září 4, 20169 r V Ostravě se zase začíná kradnout Columbusy a to ješte nejsou ani vánoce v ulici jsem byl třetí v pořadí komu se to stalo
Září 17, 20168 r Kde a v kolik hodin se to stalo? Sekat ruce by nestacilo, ty fetky by to vzali i s pahylem. :-/
Září 18, 20168 r ...proto bych Columbus nikdy nechtěl - má omezené funkce a pro zloděje je jako svítící tabule s výzvou...
Září 18, 20168 r se divím že tohle někdo ještě krade ale lidi to asi furt chtějí i když to nic neumí. Upraveno Září 18, 20168 r od kokta7
Září 18, 20168 r Já jsem s Columbusem spokojený, jediné co mi chybí je možnost streamovat display mobilu... Podle mě je jedno co tam máte za navi, jde o to, ze to hned vidí podle antény. Tobe Denisi klidně můžou ukradnout to tvoje rádio, kdybys měl na střeše GPS, bylo by jim jedno co vezmou když už budou v autě.
Září 18, 20168 r No samozřejmě se to stát může, ale protože to má odnímatelný panel, který si každý den beru domů a je na to i upozornění na oknech, které mají navíc fólie, už by to musel být fakt tuplovaný vůl
Září 21, 20168 r Asi pustili nejakeho zkuseneho zlodejicka, posledni dobu byl docela klid ale ted tak cca. posledni mesic v Ove vidim co chvili auta s rozbitym zadnim oknem. Sousedovi dokonce vykradli starou Fabku ve ktere nemel zhola nic a vzali mu jen nakupni tasky (prazdne) z kufru a sadu zarovek. Je to naprosta pakaz zlodejska.
Květen 18, 20178 r Heureka :-) https://www.novinky.cz/krimi/438180-policie-dopadla-gang-zlodeju-navigaci.html
Květen 21, 20178 r To mas pravdu, dost jich je a asi vzdy bude, ale policie alespon neco malo dela :-) jen tak dal...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.