Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

V Ostravě se zase začíná kradnout Columbusy a to ješte nejsou ani vánoce v ulici jsem byl třetí v pořadí komu se to stalo 

kol.jpg

14269512_1306437156033107_1542262726_n.jpg

14138369_10206336969293424_1761129913_n.jpg

..na kolik takova ,,sranda,, přijde?

40k - 60k

• Autor

98980,- přišla faktura

• 2 týdny později...

Kde a v kolik hodin se to stalo? Sekat ruce by nestacilo, ty fetky by to vzali i s pahylem. :-/

...proto bych Columbus nikdy nechtěl - má omezené funkce a pro zloděje je jako svítící tabule s výzvou...

se divím že tohle někdo ještě krade :D ale lidi to asi furt chtějí i když to nic neumí.

Upraveno od kokta7

Já jsem s Columbusem spokojený, jediné co mi chybí je možnost streamovat display mobilu...
Podle mě je jedno co tam máte za navi, jde o to, ze to hned vidí podle antény. Tobe Denisi klidně můžou ukradnout to tvoje rádio, kdybys měl na střeše GPS, bylo by jim jedno co vezmou když už budou v autě.

No samozřejmě se to stát může, ale protože to má odnímatelný panel, který si každý den beru domů a je na to i upozornění na oknech, které mají navíc fólie, už by to musel být fakt tuplovaný vůl :)

twl kilo za toto.. se poseru...

Asi pustili nejakeho zkuseneho zlodejicka, posledni dobu byl docela klid ale ted tak cca. posledni mesic v Ove vidim co chvili auta s rozbitym zadnim oknem. Sousedovi dokonce vykradli starou Fabku ve ktere nemel zhola nic a vzali mu jen nakupni tasky (prazdne) z kufru a sadu zarovek. Je to naprosta pakaz zlodejska.

• 7 měsíců později...

Bohužel pořád je jich všude dost :(

Proto jsem si kupil male radio bez navi :)

• Autor

taky jsem četl dneska tak kdo vy

To mas pravdu, dost jich je a asi vzdy bude, ale policie alespon neco malo dela :-) jen tak dal...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.