Návštěvník Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Tak tomu rikam faro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 No teda mif-mof. No rozhodně se nikdo nemusí bát, že by to v současné podobě někdy ze Škody vyjelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redliner Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Ukradnute od kamaratov z garaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redliner Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 jaj a este si tam vsimli to sive nieco co kuka spod plachty na poslednej fotke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 jaj a este si tam vsimli to sive nieco co kuka spod plachty na poslednej fotke Zajimavy, to si asi predbeh i IDNES a novinky Nelibi se mi to ale, je to takovej Rumstr kupe, moc vic v tom nevidim. A co to je to sedivy, nedokazu to rozpoznat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Jo a jeste mi prozrad, jaxi dal do jednoho postu tolik fotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara2000 Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 Cumák super ale kdo tomu sakra nakreslil ten otřesnej zadek??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redliner Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 (editace) Jo a jeste mi prozrad, jaxi dal do jednoho postu tolik fotek Jednoducho (img)URL fotky1(/img) (img)URL fotky2(/img) (img)URL fotky3(/img) (img)URL fotky4(/img) len namiesto () treba dat [] Editováno: 28. Září 2006, autor: redliner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redliner Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 skusme este nieco ale viac uz tu: http://www.skoda-auto.com/cze/model/concep...oyster/homepage Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 V///RS: no mozno by bolo dobre dat dole klapky z oci a zistit co vlastne ine automobilky ponukaju Pis si co chces ja ja tu cestne prehlasujem ze raz zn. Skoda bude najlepsia chce to este roky ale uvidite bude najlepsia a myslim to vazne ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 jaj a este si tam vsimli to sive nieco co kuka spod plachty na poslednej fotke je tam Superb ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redliner Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 V///RS chcel by som, strasne by som chcel mat tvoj optimizmus ale ono Skoda by potebovala storocia, tisicrocia aby sa take nieco udialo ono nezabudaj ze skoda patri do koncernu a ten nikdy nedovoli aby tato znacka bola lepsia ako VW resp. Audi. Pokial by sa Skoda odtrhla od koncernu tak dlho nevydrzi a pojde to snou strasne rychlo dole vodou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 V///RS chcel by som, strasne by som chcel mat tvoj optimizmus ale ono Skoda by potebovala storocia, tisicrocia aby sa take nieco udialo ono nezabudaj ze skoda patri do koncernu a ten nikdy nedovoli aby tato znacka bola lepsia ako VW resp. Audi. Pokial by sa Skoda odtrhla od koncernu tak dlho nevydrzi a pojde to snou strasne rychlo dole vodou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerrrrri Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 Myslím,že se nemusíme bát,pokud půjde do seriové výroby,tak stejně bude vypadat jinak:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devils Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 Najdi 10 rozdílů Saab 93x vs Joyster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 Hezky, jeden sem nasel, to stribrny je hezci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 dalsi fotky v rozliseni 1024x768 v nasi galerii http://gallery.skodahome.cz/thumbnails.php?album=11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redliner Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 http://www.cwwcardesign.com/cars/skoda_coupster.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 Jinak jsem si myslel, že mám pedály RS, ale mám je z Joystera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 v mých očích je to těžká pecka. jen škoda, že jestli to vyjede ze sériovky, tak to auto bude k nepoznání od konceptu, ale kdyby to tak nechali, tak bych za ní dal cokoli. nějak mě to stále táhne ke Škodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 v mých očích je to těžká pecka. jen škoda, že jestli to vyjede ze sériovky, tak to auto bude k nepoznání od konceptu, ale kdyby to tak nechali, tak bych za ní dal cokoli. nějak mě to stále táhne ke Škodě. Muzes mi prozradit, co Te na tom tak zaujalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devils Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 v mých očích je to těžká pecka. jen škoda, že jestli to vyjede ze sériovky, tak to auto bude k nepoznání od konceptu, ale kdyby to tak nechali, tak bych za ní dal cokoli. nějak mě to stále táhne ke Škodě. Muzes mi prozradit, co Te na tom tak zaujalo? asi ta žlutá barva ta byje do očí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 v mých očích je to těžká pecka. jen škoda, že jestli to vyjede ze sériovky, tak to auto bude k nepoznání od konceptu, ale kdyby to tak nechali, tak bych za ní dal cokoli. nějak mě to stále táhne ke Škodě. Muzes mi prozradit, co Te na tom tak zaujalo? asi ta žlutá barva ta byje do očí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devils Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 Otázka těm co se to líbí. Co říkáte na to, že je to velmi podobná kopie Conceptu saab 93x? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 Otázka těm co se to líbí.Co říkáte na to, že je to velmi podobná kopie Conceptu saab 93x? no saab i skoda jsou moje dve nejoblibenejsi znacky takze dobrýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.