Červen 29, 20214 r Já tohle řešil u 2.0 TDI, kapalina se nakonec ztrácela uvnitř. Tam servis kontroloval 2 chladiče - sání a EGR. U mě to byl ten v sání. Motor šel ven a cena jednoho chladiče byla přes 10000. Třeba to bude mít tento motor podobné.
Červenec 8, 20214 r Ptal jsem se několika lidí a nikdo s tímto problémem nemá žádnou zkušenost. Ještě se mi zdá, že často spíná ventilátor chlazení, 22. 7. jedu do servisu a uvidíme.
Červenec 24, 20214 r Navštívil jsem tedy Škoda servis. Dle vysvětlení technika jsem pochopil, že je to chladič v motoru, něco jak psal Delphin. Jsem objednaný na začátek srpna, kde to rozeberou a zjistí přesně co to vlastně je. Uvidíme a tuto zkušenost předám.
Srpen 19, 20214 r Tak hotovo, byl to chladič výfukových plynů. Nejsem si ale jistý, vodá se mi pořád trochu ztrácí a tlak v nádržce je minimální. Uvidíme jak dál.
Říjen 12, 20222 r Ahojte, viete mi niekto prosím povedať aké žhavičky idú do 1.6 DCXA? na nete vidím rôzne bez snímača tlaku po 10 až 30 eur a so snímačom tlaku okolo 120-150 za kus. Ani v autorizáku mi nevie povedať čo tam ide, že to musia najprv vybrať a zistiť výrobcu čo tam je. ďakujem
Říjen 17, 20222 r No dokážu si představit, že podle VIN zjistí číslo dílu. Ale možná je rozhodilo to, že tam není vidět výrobce do daného auta.
Srpen 12Srp 12 Ztrata chladici kapaliny, po otevreni vicka jeji castecny navrat. Dle servisu mokre vodni cerpadlo, rovnou delane rozvody. Cena se sekovou knizkou necelych 18 tis.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.