Delphin Vloženo 29. Červen 2021 Sdílet Vloženo 29. Červen 2021 Já tohle řešil u 2.0 TDI, kapalina se nakonec ztrácela uvnitř. Tam servis kontroloval 2 chladiče - sání a EGR. U mě to byl ten v sání. Motor šel ven a cena jednoho chladiče byla přes 10000. Třeba to bude mít tento motor podobné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aridea Vloženo 8. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2021 Ptal jsem se několika lidí a nikdo s tímto problémem nemá žádnou zkušenost. Ještě se mi zdá, že často spíná ventilátor chlazení, 22. 7. jedu do servisu a uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aridea Vloženo 24. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2021 Navštívil jsem tedy Škoda servis. Dle vysvětlení technika jsem pochopil, že je to chladič v motoru, něco jak psal Delphin. Jsem objednaný na začátek srpna, kde to rozeberou a zjistí přesně co to vlastně je. Uvidíme a tuto zkušenost předám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aridea Vloženo 19. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2021 Tak hotovo, byl to chladič výfukových plynů. Nejsem si ale jistý, vodá se mi pořád trochu ztrácí a tlak v nádržce je minimální. Uvidíme jak dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
linomaniac Vloženo 12. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2022 Ahojte, viete mi niekto prosím povedať aké žhavičky idú do 1.6 DCXA? na nete vidím rôzne bez snímača tlaku po 10 až 30 eur a so snímačom tlaku okolo 120-150 za kus. Ani v autorizáku mi nevie povedať čo tam ide, že to musia najprv vybrať a zistiť výrobcu čo tam je. ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 12. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2022 WTF? V autorizovanom servise nevedia zistiť podľa VIN čísla? 😲 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2022 No dokážu si představit, že podle VIN zjistí číslo dílu. Ale možná je rozhodilo to, že tam není vidět výrobce do daného auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.