Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Já tohle řešil u 2.0 TDI, kapalina se nakonec ztrácela uvnitř. Tam servis kontroloval 2 chladiče  - sání a EGR. U mě to byl ten v sání. Motor šel ven a cena jednoho chladiče byla přes  10000. Třeba to bude mít tento motor podobné. 

• o 2 týdny později...
Vloženo

Ptal jsem se několika lidí a nikdo s tímto problémem nemá žádnou zkušenost. Ještě se mi zdá, že často spíná ventilátor chlazení, 22. 7. jedu do servisu a uvidíme.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Navštívil jsem tedy Škoda servis. Dle vysvětlení technika jsem pochopil, že je to chladič v motoru, něco jak psal Delphin. Jsem objednaný na začátek srpna, kde to rozeberou a zjistí přesně co to vlastně je. Uvidíme a tuto zkušenost předám.

• o 4 týdny později...
Vloženo

Tak hotovo, byl to chladič výfukových plynů. Nejsem si ale jistý, vodá se mi pořád trochu ztrácí a tlak v nádržce je minimální. Uvidíme jak dál.

• o 1 rok později...
Vloženo

Ahojte, viete mi niekto prosím povedať aké žhavičky idú do 1.6 DCXA?

na nete vidím rôzne bez snímača tlaku po 10 až 30 eur a so snímačom tlaku okolo 120-150 za kus.

Ani v autorizáku mi nevie povedať čo tam ide, že to musia najprv vybrať a zistiť výrobcu čo tam je.

ďakujem

• o 2 roky později...
Vloženo

Ztrata chladici kapaliny, po otevreni vicka jeji castecny navrat. Dle servisu mokre vodni cerpadlo, rovnou delane rozvody. Cena se sekovou knizkou necelych 18 tis.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...