Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Já tohle řešil u 2.0 TDI, kapalina se nakonec ztrácela uvnitř. Tam servis kontroloval 2 chladiče  - sání a EGR. U mě to byl ten v sání. Motor šel ven a cena jednoho chladiče byla přes  10000. Třeba to bude mít tento motor podobné. 

• o 2 týdny později...
Vloženo

Ptal jsem se několika lidí a nikdo s tímto problémem nemá žádnou zkušenost. Ještě se mi zdá, že často spíná ventilátor chlazení, 22. 7. jedu do servisu a uvidíme.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Navštívil jsem tedy Škoda servis. Dle vysvětlení technika jsem pochopil, že je to chladič v motoru, něco jak psal Delphin. Jsem objednaný na začátek srpna, kde to rozeberou a zjistí přesně co to vlastně je. Uvidíme a tuto zkušenost předám.

• o 4 týdny později...
Vloženo

Tak hotovo, byl to chladič výfukových plynů. Nejsem si ale jistý, vodá se mi pořád trochu ztrácí a tlak v nádržce je minimální. Uvidíme jak dál.

• o 1 rok později...
Vloženo

Ahojte, viete mi niekto prosím povedať aké žhavičky idú do 1.6 DCXA?

na nete vidím rôzne bez snímača tlaku po 10 až 30 eur a so snímačom tlaku okolo 120-150 za kus.

Ani v autorizáku mi nevie povedať čo tam ide, že to musia najprv vybrať a zistiť výrobcu čo tam je.

ďakujem

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...