Únor 16, 20187 r díky za info k tomu dokodování faderu myslím že by to mohlo pomoct a už sháním člověka který by mi v tomto pomohl. Abych ještě doplnil problém který řeším, auto mám druhý den a je pravda že jsem neměl moc času studovat kde přesně jsou umístěny reproduktory. Omlouvám se za tvrzení že jsou umístěny na palubovce. Jsou ano, umístěny v horní části dvěří skoro neviditelné. Můj problém který reším je že tyto malé výškové reproduktory přeřvávají ty dolní velké basové. Kdybych to měl popsat výkonově, tak 80% veškeré hudby vychází z těchto výškových a 20% z těch velkých. Ty jsou skoro neslyšitelné. A to mi přijde nepřirozené.
Únor 17, 20187 r Ahojte Myslíte si že řešením by mohlo být např. při plné osazeném autě využít bluetooth reproduktor a dát ho dozadu (někde o umístění mu teď nejde) a propojit to s rádiem přes bluetooth (jako např mobil) aby mi hrála hudba zároveň s předních i externího repro ? Možná je to úplně hloupý dotaz ale stále přemýšlím jak tuto věc co nejlevněji a co nejefetivněji vymyslet. Předem díky
Únor 18, 20187 r @krejba Pokud chceš docílit lepšího zvukového podání seriovéha repra, jdi cestou vytlumení dveří. Mám sice Canton, ale byl jsem z prvního poslechu "rozčarovaný" stejně, jak ty a moje stará OII pouze se 4mi repro hrála daleko lépe. Z hudby jsem slyšel převážně výšky, ale dynamika basů nikde. Zvažoval jsem i výměnu repra, ale konzultoval jsem vše s jednou firmou, která se hudbou zabývá a bylo mi řečeno, že do OIII není moc možností za co repro vyměnit víc "muziky za míň peněz" docílím vytlumením. A světe div se, ono to opravdu pomohlo. Bojím se, že dokodováním faderu ničeho nedocílíš. Buď doplň repra do zadních dvěří a všechny 4 vytlum nebo prostuduj radio, zda-li má možnost samostatného nastavení výšek i basů. Pokud bys chtěl nějaké osobní poznatky, klidně napiš SZ
Únor 19, 20187 r Ako som pisal, fader bez zadnych repro je nanic. To rovno mozes stisut radio. Ked chces fader, dopln zadne repro. Pripadne vytlmit. A to vazne v nastaveniach nie je moznost hlbky-stredy-vysky??
Únor 19, 20187 r On 16. 2. 2018 at 1:44 PM, Habi001 said: jak píšu, to bude k soundsystému, který určitě nemá Jenom menší dotaz.. Bude vůbec rozdíl mez repro v krytce pro 4x-8x reprák a canton reprák? Tzn. 5E0837973 9B9 vs. 5E0837973A 9B9 Díky
Únor 20, 20187 r Rozdíl v kvalitě/výkonu reproduktoru podle obrázku nejspíš nepozná nikdo. Ps. obrázky nemají dostatečnou kvalitu aby se dal vyčíst rozdíl v číslech reproduktorů normal/canton. Edit: Minimálně v čísle rozdíl je.. A také má reprák od Cantonu název canton.. Ještě porovnám při montáži rozdíly z klasického repráku co mám na autě. Upraveno Únor 20, 20187 r od Ulipek
Únor 20, 20187 r Strana 3 návodu. Nastav si optimální poměr výšky/středy/basy. Asi máš vytáhlý vejšky na max... http://docplayer.cz/23176985-Radio-swing-navod-k-obsluze.html
Únor 21, 20187 r 9 hours ago, Aleš_BX said: napsal jsem ti, že v té plaketce CANTON, a nepřiapadá mi, že by obrázky měly nedostatečnou kvalitu... .... osobně jinému než vzhedovému rozdílu a popisu CANTON na repro moc nevěřím, i když repro vypadá trochu jinak... zde repro CANTONu podívej se do vlákna k vytlumení, tam se píše víc o repro než tady.... (to už jsem ti mimochodemradil výše) No, tak na telefonu mi alespoň tak kvalitní obrázky google neukázal.. :X A to ani po zadání kritéria aby řadil obrázky podle velikosti (pixelů) :X
Březen 12, 20187 r Jestli máš úplně novou OIII. Nech cca. 60 hodin repro zahořet. Ono se to stěma výškama trochu zlepší. Jinkak zadní repro v poho dobastlíš. Kup nějakou sadu na dostavbu ve které je i kabeláž včetně pinů do konektorů dveří a rádia a půjde to jako po másle. Pěkně o tom píše Miklisek u svého rapidu. Dělal jsem to podle jeho návodu.
Březen 12, 20187 r na zadné repro (aspoň F3) stačí aj návod čo je súčasťou balenia...robil som to prakticky s náradním čo mám v kufri (až na požičané nitovacie kliešte z roboty) http://wirer.sk/f3_zadne-repro/ Upraveno Květen 7, 20187 r od wirer
Březen 3, 20205 r O "zahoření" zadních repro jsem ani nevěděl, díky, teď už vím proč zní tak nahovno...
Duben 2, 20214 r Zdravím, nějak jsem nenašel návod, ale chtěl bych ženě v O3 Ambiente vyměnit alespoň stávající reproduktory za lepší. Musí jít dolů celý tapec? Nemáte někdo tip/odkaz na postup? Dekuji
Červen 29, 20232 r nevíte někdo postup kódováni zadních reproduktorů? carista ani carscanner mi nic intuitivně neříká.
Červen 29, 20232 r Udělal jsem dodatečnou montáž. Hrajou, ale rádio možnost Fader nenabídlo. Upraveno Červen 29, 20232 r od gondekp
Červen 29, 20232 r Asi 5 prispevkov vyssie je link na web, kde je mimo ineho aj kodovanie. Snad to bude pre O3 rovnake Kódovanie: – Modul 5F – Information Electr. – Coding 07 – Long coding calculator – Byte 4 – Bit 0-31 zmeniť na 4 Channels / 6 Passive Speakers installed [PR-9VB] – Byte 11 – Bit 0-7 zvoliť Sound_System, Sound_System_internal_individual
Červenec 18, 20232 r Objednal jsem tedy kabel z Ali za 650,-. Otevřel jsem 5F a překvapení. Unsuported vehicle.. please upgrade Ross tech interface 🤦. Protože mám rok výroby 2019?
Červenec 19, 20232 r ATMEGA162 FT232RQ 16V8 verze 23.3.0 https://www.aliexpress.com/item/1005005716669552.html
Srpen 4, 20232 r vozidlo mám leon st 2019, musel jsem koupit diagnostiku s čipem arm. kódování bylo podobné akorát Byte 4 jsem měl zaškrtnuto, myslím bit 3 až 5 a já zaškrtnul bit 6 a 7, nebyly teda vůbec pojmenovány. @wirerděkuji za radu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.