Přejít na obsah

krejba

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení krejba

Nováček

Nováček (1/14)

-1

Popularita

  1. díky za info k tomu dokodování faderu myslím že by to mohlo pomoct a už sháním člověka který by mi v tomto pomohl. Abych ještě doplnil problém který řeším, auto mám druhý den a je pravda že jsem neměl moc času studovat kde přesně jsou umístěny reproduktory. Omlouvám se za tvrzení že jsou umístěny na palubovce. Jsou ano, umístěny v horní části dvěří skoro neviditelné. Můj problém který reším je že tyto malé výškové reproduktory přeřvávají ty dolní velké basové. Kdybych to měl popsat výkonově, tak 80% veškeré hudby vychází z těchto výškových a 20% z těch velkých. Ty jsou skoro neslyšitelné. A to mi přijde nepřirozené.
  2. neznám schéma ani nevím kde jsou ty reproduktory umístěny. Jednoznačné je to že zvuk hraje primarně zepředu "jakoby" od palubovky a to jsou výškové reproduktory. V předních dveřích jsou středo basové. Problém je že ty výškové zcela přehlučí ty dvěřní, které vůbec nebasují a přijde mi že hrajou na poloviční výkon. Co se možností nastavení v radiu týče, tak zde je možnost pouze balance zleva doprava ale chybí fader kde by se dala nastavit priorita reproduktorů. Nevíte kde by mohl být zakopaný pes? nepředpokládám, že toto škodovka pouští standardně do ulic protože to je opravdu mnohem horší než ve dvojkové oktávě a fabii jak jsem psal, že mám zkušenost. :-/ Dost mě to tíží protože hudbu poslouchám hlavně při jízdě autem.
  3. Zvuk jde primarne od predniho skla z palubovky. Repro ve dverich prednich skoro nehrajou
  4. zdravím.koupil jsem skoda octavia III rv 10/2014. a řeším radio. To že vzadu nejsou reproduktory i kdyz je ve vypise o vozidle napsano 8 repraku,to bych asi přežil, co ale nepřežiju, že jsou reproduktory na palubovce (male) a reproduktory v prednich dverich, (velke) a bohuzel hrajou primarne repro z palubovky a ty ve dverich skoro nehrajou. Vzhledem k tomu ze posloucham hudbu ktera je zalozena na basach tak ta kvalita co se line z tech palubovkovych reproduktoru je zoufala. V radiu krome balancu leva a prava strana, bohuzel nelze nastavit vubec nic :-/ nemáte nekdo radu ??? , ve stary fabii 2005 i ve dvojkove oktavce to hralo o 100% lépe. dekuji za zkušenosti a rady jak zařidit aby primárně hráli ty velké reproduktory ve dveřích. autoradio swing je v aute
×
×
  • Vytvořit nový...