Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Mlhovky jsou stejné, nevidím důvod kupovat za 53€ TYC, když máš za 35€ originál.

Co se týče přisvěcování - není to funkce světla (jde to i na modelech, kde je jen mlhovka bez denního svícení), ale musí ti to podporovat komfortní jednotka ...

tie za 35 sú TYC a tiež 53 sú asi originál.. dizajnovo že sú iné, má to nejaký vplyv ?

Aha, špatně jsem se koukal (byl jsem na mobilu...) 

Vliv to žádný nemá, ale koukám, že ten první odkaz je taky originál a stojí 25€ ... tak vezmi ty :-)

čaute, mám S2, predchádzajúci majiteľ vymenil hmlovky a dal tam običajné bez denného svietenia, teraz som kúpil nové s denným svietením no keď som ich teraz montoval, nikde nevidím kábel ktorý ide do konektoru denného svietenia..  Nejaký tip? 

Jaký máš rok auta ? Nemusel to majitel vyměnit,ale prostě tam denní svícení nebylo z výroby. Má to tak našich Superb rok 2009 pro Francii, tam jsou jen mlhovky, takže budeš muset natahat ty kabely k nějaké komfortní jednotce (nevím přesně) a ještě ti to bude muset někdo nakodovat....

• 1 měsíc později...

Asi si původní majitel při výměně mlhovek smotal i vedení + ještě celá nastavil, aby to nepsalo chybu, že to nevidí žárovky v denních světlech.... 

• 7 měsíců později...

Ahoj koupil jsem mlhovky s denním svícením. Je zde někdo okolo Jičína (+/- 100 km) kdo by to uměl zapojit a nakodovat. Sup má bixenony.

Děkuji za odpovědi.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.