Září 26, 20168 r Mlhovky jsou stejné, nevidím důvod kupovat za 53€ TYC, když máš za 35€ originál. Co se týče přisvěcování - není to funkce světla (jde to i na modelech, kde je jen mlhovka bez denního svícení), ale musí ti to podporovat komfortní jednotka ...
Září 26, 20168 r tie za 35 sú TYC a tiež 53 sú asi originál.. dizajnovo že sú iné, má to nejaký vplyv ?
Září 26, 20168 r Aha, špatně jsem se koukal (byl jsem na mobilu...) Vliv to žádný nemá, ale koukám, že ten první odkaz je taky originál a stojí 25€ ... tak vezmi ty :-)
Září 30, 20168 r čaute, mám S2, predchádzajúci majiteľ vymenil hmlovky a dal tam običajné bez denného svietenia, teraz som kúpil nové s denným svietením no keď som ich teraz montoval, nikde nevidím kábel ktorý ide do konektoru denného svietenia.. Nejaký tip?
Září 30, 20168 r Jaký máš rok auta ? Nemusel to majitel vyměnit,ale prostě tam denní svícení nebylo z výroby. Má to tak našich Superb rok 2009 pro Francii, tam jsou jen mlhovky, takže budeš muset natahat ty kabely k nějaké komfortní jednotce (nevím přesně) a ještě ti to bude muset někdo nakodovat....
Listopad 12, 20168 r Asi si původní majitel při výměně mlhovek smotal i vedení + ještě celá nastavil, aby to nepsalo chybu, že to nevidí žárovky v denních světlech....
Červen 22, 20178 r Ahoj koupil jsem mlhovky s denním svícením. Je zde někdo okolo Jičína (+/- 100 km) kdo by to uměl zapojit a nakodovat. Sup má bixenony. Děkuji za odpovědi.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.