Publikováno Září 27, 20168 r Ahojte Mam superb 2 10/2009 s CBBB 125kw 4x4 Nedavno mi pri akceleracii cca 2700ot hodilo motor do nudzoveho rezimu a vypisalo hlasku ze do dilny. Po diagnostike mi vyskocila tato zavada uvedena nizsie. Chybu som vymazal a isiel sa vozit. Pri jazde ziadna dalsia chyba nenaskocila no motor nema vykon. Po rozobrati mechanik skusal podtlaky actuator a sa pohyboval turbo suche bez presakov alebo naznakov poskodenia lopatiek sme dosli k zaveru, kedze je elektronicky riadene bude chyba v ECU. Ta sa poslala do jednej chiptuning firmy na skontrolovanie a prej tam menili nejake 2 suciastky ktore boli mrtve. Samozrejme po nahodeni ECU ziadna vyraznejsia zmena v prejave auta. Viete mi niekto poradit kam sa dalej uberat v patrani? popripade cez online merania skusat ci napr lambda spravne pracuje / ake ma vlastne vykazovat hodnoty? takisto vaha vzduchu / tiez netusim hodnoty. vstreky som pozeral tyzden predtym cca 0.3+- /st. Alebo to moze byt tym regulacnym ventilom tusim N75 ci ake to ma oznacenie co je na vrchu turba? / vid obrazok? kazda rada bude cenna co viem dostat info z realnych hodnot nakolko nemam chut kupovat suciastky za 100vky eur na skusku... co je zvlastne ze teraz diagnostika neukazuje ziadnu chybu no auto i tak netaha ako ma... 000665 - Boost Pressure Regulation P0299 - 000 - Control Range Not Reached Freeze Frame: Fault Status: 01100000 Fault Priority: 2 Fault Frequency: 1 Reset counter: 255 Mileage: 213089 km Time Indication: 0 Date: 2017.14.30 Time: 16:57:60 Freeze Frame: RPM: 2691 /min Speed: 87.0 km/h Load: 89.0 % Absolute Pres.: 2509.2 mbar Absolute Pres.: 1346.4 mbar Lambda: 97.8 % Lambda: 33.9 %
Září 29, 20168 r Autor Dik za info. Este jedna otazka pre nasich odbornikov.. V RJ motora mi robili nejake HW zmeny prej tam nefungovali nejake 2 komponenty. Je potrebne pri nahodeni spat do motora robit nejake adaptacie atd? nielenze auto nema svoj vykon stratilo aj kultivovanost.... K tomu vsetkemu sa pridala chyba podtlaku v brzdovej sustave...ma to nieco spolocne s tym ze mi nefunguje turbo? tuto chybu som uz mal asi 3 roky dozadu...vymena tlakoveho senzora nepomohla az preflashovanie SW na verziu 106 ano....teda aspon doteraz... 03366 - Vacuuum Sensor 002 - Lower Limit Exceeded - Intermittent
Říjen 6, 20168 r K tomu vsetkemu sa pridala chyba podtlaku v brzdovej sustave...ma to nieco spolocne s tym ze mi nefunguje turbo? Jednoznačně.
Říjen 17, 20168 r Autor Super uz len vyriesit co by to mohlo byt...objednal som novu vakuovu pumpu tak som zvedavy ci toto pomoze kedze motor nema vykon a posilovac hlasi chybu tak mi to pride ako vadne vacuum. Mechanik prechadzal hadice a nevidel v nich ziadny problem alebo dieru po hlodavcoch alebo nieco take...
Říjen 20, 20168 r Autor Tak nova vakuova pumpa 03L145100F je v aute na prvej jazde auto ok no po vypnuti a nanovo nastartovani bez vykonu. Co by to mohlo byt? Zeby ta regulacia na turbe co som oznacil hned v prvom prispevku?
Říjen 21, 20168 r Mal som to co ty... Siel som trasu a zrazu s autom zacukalo a stratil som vykon. Motor siel do nudzoveho. Doma som prisiel, pozrel chyby a skusil vymazat tu chybu co si mal aj ty. Auto na zaciatku vykon v poho, ale len co sa dostalo cez 2000 otaciek a malo spustit turbo, tak to regulacny ventil nedal. Vymenil som ten membránový regulačný ventil na turbo a ide vsetko ako ma. Zamozrejme po vymene musis opatovne nastavovat zapinanie a vypinanie turba... Meraju sa tam voltaz... Az po spravnom nastaveni sa polohy zafixuju pastou. btw....kolko mas uz km? Upraveno Říjen 21, 20168 r od r_e_n_e
Říjen 22, 20168 r V 20. 10. 2016 at 21:11, kerky18 napsal: Tak nova vakuova pumpa 03L145100F je v aute na prvej jazde auto ok no po vypnuti a nanovo nastartovani bez vykonu. Co by to mohlo byt? Zeby ta regulacia na turbe co som oznacil hned v prvom prispevku? no já som mal za to,že vymeníš to čo som ti dal odkaz ....
Říjen 25, 20168 r Autor Uz som objednany do Skodovky na vymenu toho regulacneho ventilu na turbe, vymenit by som to zvladol i sam ale na nastavenie variability si netrufam tak radsej cez autorizak. Praca u nim mi bolo povedane 2h cca do 100e to vyjde. Libero: tvoju odpoved som skor vnimal ako info ze to co je na obrazku je na tej stranke a asi cca tolko to stoji. Mohol si hned doplnit ze na ostatne veci typu vakuova pumpa atd sa vykasli a rovno vymen toto. r_e_n_e: najazdene mam 213000km.
Říjen 31, 20168 r Autor Tak par novych poznatkov... Zajtra som objednany do Skodovky na vymenu regulacie turba. Vcera pri prevoze auta z rodicovskeho domu do KE / trasa cca 70km auto po zahriati na 90° ide ako strela. Na dialnici Presov KE 200 ako nic. Fungovalo v pohode aj ked som 2x prerusil jazdu vypol motor a tak pokracoval. Dnes rano cesta do prace auto studene netaha vobec... V miernom kopceku dokonca ma hodilo do nudzaku s poruchou motora. Asi 2km nato bola cepracia stanica odstavil som vypol motor pockal 5s a opat nastartoval. Motor uz ukazoval 90° a vualaaa auto ma opat vykon... Teda neverim aby to bola regulacia turba ved tam je elektronika ta bud ide alebo nie... nemozu to byt zanesene lopatky turba? teplom trosku povolia a uz to ide ok...alebo?
Listopad 1, 20168 r Autor Vcera opat z prace po nastsrtovani bez vykonu. Presiel som asi 1km odstavil auto /este sa rucicka vody ani nepohla vypol motor opat zapol motor a vykon je spat..zajtra idem do skodovky tak som zvedavy Upraveno Listopad 1, 20168 r od kerky18
Listopad 7, 20168 r No ako si dopadol... Predpokladam, ze na diagnostike ti zistili v com je problem.
Listopad 9, 20168 r Autor Diagnostiku mam aj doma a v kanaly 11 je tusim tlak turba tam pri jazde bolo evidentne ze ecu pyta cca 2500mbar a motor daval 1100-1200mbar. Objednal som si teda tu regulaciu turba doniesol to do skodovky vymenili, nastavili variabilitu a auto ide ako ma. Vraj skusali pustit 4000mbar a regulacia sa ani nepohla/ niekde pridreta... Zatial vsetko v poriadku po cca 300km. T.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.