MB19 Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 (editace) Tak bol som na diagnostike a ukazalo snimac polohy sacieho potrubia Chyba P2015 chybu sme vymazali kontrolka motora presrala svietit aj blikanie zhavenia ale po par metroch zase zacalo blikat zhavenie.Neviete kde mam hladat ten snimac? Editováno: 8. leden 2016, autor: MB19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 To je v te klape co je na sani - chcipaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB19 Vloženo 8. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2016 (editace) Mozes mi to popisat presnejsie? Neviem co je to chcipaci?? Editováno: 9. leden 2016, autor: MB19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 (editace) http://www.srovnanicen.cz/q/skrtici%20klapka%20octavia%202%20tdi/ Editováno: 9. leden 2016, autor: maros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB19 Vloženo 9. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2016 Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panda28 Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 Ahoj vsem tady, ja jen ze jsem mel stejnou chybu. Vymenil jsem klapku sani a na 14 dni to bylo ok. Problem se objevil znovu. Otazka zni, co s tim dale???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panda28 Vloženo 28. Září 2016 Sdílet Vloženo 28. Září 2016 Ahoj vsem. Jelikoz jsem si precetl vsechny prispevky zde na foru ohledne teto chyby a nenasel odpoved, tak pisu novy prispevek. Problem je v tom ze mi auto pri nepatrnem slapnuti na plyn cuka a nasledne z vyfuku jde bily kour. Potom zacne blikat kontrolka zhaveni a napise na DOT motor do dilny. Pak jemne cuka ale to je nasledkem nove montovane dvouhmoty(je vadna taze pujde na reklamaci). Kplapka je nova serizena, ale stejna zavada. EGR funguje. Kdyz motor chcipnu a znova nastartuju, kontrolka zmizi, ale jak jedu tak zase do 1 km znova stejna zavada, hur se to projevuje kdyz je motor zahraty. Jinak nova vacka, vstriky, saly, krouzky,loziska,srouby na klice a klika repas. DPF vycisten. Chyby smazany. Kabely zkontrolovany. Prosim vas o nejakou radu. Byl jsem primo na diag. od BOSCH, ale stale tato zavada. Motor 2.0 TDI PD DPF BMM 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 28. Září 2016 Sdílet Vloženo 28. Září 2016 Tohlek info tomu má Ross-Tech http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/18447/P2015/008213 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panda28 Vloženo 28. Září 2016 Sdílet Vloženo 28. Září 2016 myslis ze by to mohlo byt konektorem a nebo softwarem ridici jednotky??? Jinak se mi do toho rozsvitila konrolka motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panda28 Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 (editace) Jeste jeden dotaz ohledne toho sani. Lze nejak promerit konektor na ty klapce doma abych nemusel vyhazovat nesmyslny penize v servisu? Samotny konektor vyjde cca na 180 Kč a nejakou tu zrucnost mam, tak bych to vymenil. A SW najdu kde? Myslim kam mam zajet aby mi ho treba aktualizovali, za jakou cenu? Editováno: 7. Říjen 2016, autor: Panda28 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnyjbl Vloženo 1. Červen 2023 Sdílet Vloženo 1. Červen 2023 Viřívý klapky chyba P2015 zaseklý klapky. A chyby furt dokola ...008213 a další... Opravit sání, který se zase rozbije, ale nemá smyls. Tyhle drahý opravy to na dlouho stejně nevyřeší. Teď stojí origo sání 20.000! Neorigo sání jednotka nepřijme. Tak jsem ty výřivý klapky už vyndal a dal jsem už raději definitivně záslepky a mám pokoj na furt. Na netu jsou drahý, ale na bazoši a bazarech levný do 2 tis.. Koupil jsem tedy na bazaru a těsní suprově. Zlobí vždycky ty klapky i když to vypadá na škrtící klapku aj. Moje zkušenost a drahá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.