fobik Vloženo 9. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2016 Kde je koupit? Našel jsem je na origo škoda stránkách, jen zadní nemají nápis.Popříkladě znáte lepší zpracování než origo? Díky origo 2ks s napisem a 2ks bez http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/sada-gumovych-autokobercu-superb-3t1061550x tady 4ks s nápisem, ale zajimave ze Skoda je jiz nenabizi s napisem http://www.obautodily.cz/skoda-superb-08-gumove-koberce-original-4-ks-4670cz407/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 9. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2016 (editace) Já je kupoval loni před zimou přímo u Škodovky. Za pár týdnů půjdou zase do auta, nemám je na očích, takže už nevím, ale mám za to, že zadní jsou bez loga (teď neověřím...). Je ale zajímavé, že ty na e-shopu Škodovky, na které odkazuješ, mají plné/překryté příchytky, to může být kvůli nečistotám a vodě praktické. Ty, které mám já, jsou s klasickými příchytkami uprostřed s dírou. Editováno: 9. Říjen 2016, autor: wizaard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2016 proč platit škodovce velké peníze.Dělají to gumárny Zubří-možná myslím mají e-shop,pohledejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobik Vloženo 9. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2016 (editace) @wizaardVidíš, toho jsem si ani nevšiml No dle kodu by mely byt oba vyse zminene odkazy stejne, ale origo maji napis jen vepredu a ty origo z skoda-dily maji napisy vsude,coz se mi moc nezda @cosby díky za tip, našel jsem tohle. http://brana.guzu.cz:8000/EShop/index.xhtml?Stranka=EShop&lang=7&Stromecek=691;1272;1380 Editováno: 9. Říjen 2016, autor: fobik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 10. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2016 (editace) ja mam tie origo s nadpisom - 4ks... maximalna spokojnost. Editováno: 10. Říjen 2016, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 10. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2016 Tieto mám ja. Sú to origo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 11. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2016 To snad vypadá, že i ty moje budou s nápisy i vzadu... Skoro abych to zkontroloval taky! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djac Vloženo 12. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2016 Vždyť ty gumy ze zubří vypadají jak ze žigula. Lepší si připlatit 200,- Jezdím je i přes léto, už skoro 3 roky a jsou pořád TOP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobik Vloženo 12. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2016 Tak jsem se dneska stavil ve Škodovce a vzal origo gumové koberečky (mají značení Superb na všech 4ks) za 762 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 21. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2016 Tak i ty moje mají logo na všech čtyřech... Nedalo mi to a zkontroloval jsem to, i když jsou ještě zazimované. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rischwon Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 V 12. 10. 2016 at 14:15, djac napsal: Vždyť ty gumy ze zubří vypadají jak ze žigula. Lepší si připlatit 200,- Jezdím je i přes léto, už skoro 3 roky a jsou pořád TOP Já se taky díval na gumy ze zubří. Stojí nějakých 630 + poštovné. Kolega z práce říkal že drží fakt dlouho, ale pravda že vypadají jak gumy do žigula či starého favorita. Chvilku jsem o nich uvažoval, protože na škoda shopu jsem viděl pouze přední za 650Kč, pak jsem se podíval pořádně a objevil za 770 komplet 4kusy,..takže nebylo kam uhnout,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 29. leden 2023 Sdílet Vloženo 29. leden 2023 dá se pořídit GUMOVEJ KOBEREC POUZE pro řidiče (popřípadě jen oba přední) ? defakto spolujezdec a zadní NEPOTŘEBUJU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 29. leden 2023 Sdílet Vloženo 29. leden 2023 @HANZTD https://www.obautodily.cz/skoda-superb-ii-predni-gumove-koberce-original-2-ks-4462cz3269/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 29. leden 2023 Sdílet Vloženo 29. leden 2023 díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.