Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Kde je koupit? Našel jsem je na origo škoda stránkách, jen zadní nemají nápis.Popříkladě znáte lepší zpracování než origo?

Díky

origo 2ks s napisem a 2ks bez

http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/sada-gumovych-autokobercu-superb-3t1061550x

tady 4ks s nápisem, ale zajimave ze Skoda je jiz nenabizi s napisem

http://www.obautodily.cz/skoda-superb-08-gumove-koberce-original-4-ks-4670cz407/

Vloženo (editace)

Já je kupoval loni před zimou přímo u Škodovky. Za pár týdnů půjdou zase do auta, nemám je na očích, takže už nevím, ale mám za to, že zadní jsou bez loga (teď neověřím...).

Je ale zajímavé, že ty na e-shopu Škodovky, na které odkazuješ, mají plné/překryté příchytky, to může být kvůli nečistotám a vodě praktické. Ty, které mám já, jsou s klasickými příchytkami uprostřed s dírou.

Editováno: , autor: wizaard
  • o 2 týdny později...
  • o 3 měsíce později...
Vloženo
V 12. 10. 2016 at 14:15, djac napsal:

Vždyť ty gumy ze zubří vypadají jak ze žigula. :o Lepší si připlatit 200,-

Jezdím je i přes léto, už skoro 3 roky a jsou pořád TOP

Já se taky díval na gumy ze zubří. Stojí nějakých 630 + poštovné. Kolega z práce říkal že drží fakt dlouho, ale pravda že vypadají jak gumy do žigula či starého favorita. Chvilku jsem o nich uvažoval, protože na škoda shopu jsem viděl pouze přední za 650Kč, pak jsem se podíval pořádně a objevil za 770 komplet 4kusy,..takže nebylo kam uhnout,...

• o 5 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...