mischicka Vloženo 11. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2016 Nesetkal jste se někdo s výpadky tahu u 2.0 TSI? Projevuje se tak, že motor při cca. 4 tis. otáčkách začne škubat a víc netočí bez ohledu na zařazený rychlostní stupeň. Prvotní diagnostika servisu před měsícem byla jedna z lambda sond, ale po její výměně se závada opakuje, resp. problem nebyl vyřešen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 21. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2016 Sání a turbo jsou v pořádku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 Došlo k rozsvícení kontrolky kontroly emisí, takže pes asi bude někde tam. Od rána je auto v servisu, tak uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 Tak týden v servisu nestačil a auto odjíždí do Boule. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 To vidim na novej motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 Tohle v pondělí už taky padlo, ale podle dnešních info je závada někde v sání a zdá se, že by měla jít odstranit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Já si asi otevřu věštírnu! :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2016 Tak než po víkendu zavolám o co přesně šlo, můžeš mi to vyvěštit :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 Nevím, to byla taková střelba do prázdna :-D Ale když už si mám zavěštit, tak tipuju, že tam někde byla díra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 Celou cestu do práce jsem tě podezříval, jestli nejsi náhodou jeden z těch, co se mi vrtá v autě, ale asi ne, anebo to teď dobře hraješ :-D Turbo je ta správná volba. Vůle v uložení osy a docházelo k drhnutí turbíny o stěnu. Paradoxně se to neprojevovalo ztrátou výkonu v celém spektru otáček, jak by se dalo čekat, ale jen v určitých režimech jízdy, kdy byl požadován plný výkon. Takže garanční výměna turba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 A to nebylo slyšet? Myslím to drhnutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 Ne. Ještě jsem neviděl ani turbo ani fotky, takže nevím o jak velké drhnutí se jednalo, ale při jízdě se to projevovalo tím škubáním, ale drhnutí ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 Na fotkách toho moc vidět není, nějak se jim to nepodařilo nafotit, nicméně turbo je vyměněné, takže uvidím hned za Rozvadovem :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 Já tam popravdě nevidím nic :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 @ELXEL je tam vybroušený úzký proužek, to přece nejde nevidět 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 No a pokračování příběhu - po 400 km od vyzvednutí ze servisu se opět rozsvítily emise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 ale jinak bez závad, že jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2016 Přesně tak :-)Emise = výměna druhé z lambda sond. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo.k84 Vloženo 6. leden 2017 Sdílet Vloženo 6. leden 2017 a uz je vsetko v poriadku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2017 Zatím :-)Najetí jen pár stovek km tady po republice, ale za dva týdny pojedu Belgii, takže se hned uvidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.