Publikováno Říjen 11, 20168 r Nesetkal jste se někdo s výpadky tahu u 2.0 TSI? Projevuje se tak, že motor při cca. 4 tis. otáčkách začne škubat a víc netočí bez ohledu na zařazený rychlostní stupeň. Prvotní diagnostika servisu před měsícem byla jedna z lambda sond, ale po její výměně se závada opakuje, resp. problem nebyl vyřešen.
Říjen 24, 20168 r Autor Došlo k rozsvícení kontrolky kontroly emisí, takže pes asi bude někde tam. Od rána je auto v servisu, tak uvidím.
Listopad 3, 20168 r Autor Tohle v pondělí už taky padlo, ale podle dnešních info je závada někde v sání a zdá se, že by měla jít odstranit.
Listopad 8, 20168 r Nevím, to byla taková střelba do prázdna :-D Ale když už si mám zavěštit, tak tipuju, že tam někde byla díra.
Listopad 8, 20168 r Autor Celou cestu do práce jsem tě podezříval, jestli nejsi náhodou jeden z těch, co se mi vrtá v autě, ale asi ne, anebo to teď dobře hraješ :-D Turbo je ta správná volba. Vůle v uložení osy a docházelo k drhnutí turbíny o stěnu. Paradoxně se to neprojevovalo ztrátou výkonu v celém spektru otáček, jak by se dalo čekat, ale jen v určitých režimech jízdy, kdy byl požadován plný výkon. Takže garanční výměna turba.
Listopad 8, 20168 r Autor Ne. Ještě jsem neviděl ani turbo ani fotky, takže nevím o jak velké drhnutí se jednalo, ale při jízdě se to projevovalo tím škubáním, ale drhnutí ne.
Listopad 22, 20168 r Autor Na fotkách toho moc vidět není, nějak se jim to nepodařilo nafotit, nicméně turbo je vyměněné, takže uvidím hned za Rozvadovem :-D
Listopad 29, 20168 r Autor No a pokračování příběhu - po 400 km od vyzvednutí ze servisu se opět rozsvítily emise
Leden 6, 20178 r Autor Zatím :-)Najetí jen pár stovek km tady po republice, ale za dva týdny pojedu Belgii, takže se hned uvidí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.