Mani Vloženo 13. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2016 Dobrý den, jsem nováček v užívání Škoda Octavia, koupil jsem ojetinu r.v. 2013, 2,0 TDI, 110 kW a mám problém s aktivací alarmu. Po zavření dvěří a zamčení auta by se měl alarm automaticky aktivovat tak , jak je psáno v manuálu (tlačítko na sloupku u řidiče svítilo při zamykání auta červeně), ale ani po psaných 45 sekundách alarm nefungoval. Fungoval vlastně jen jednou, když jsem se o něj opřel, aniž bych auto odemknul. Vypnutí jsem provedl ovladačem na dálkové zamykání a to stisknutím tlačítka "zamknout". Má s tím zde někdo zkušenosti a poradil by mi jak alarm opět aktivovat? Děkuji za rady! Pěkný den všem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 Jak vis ze alarm nefungoval? Muzes zkusit nasledujici. Stahni okenko u ridice a zamkni auto. Pockej cca minutu nez se zkalibruji cidla. No a pak se naklon dovnitr tim okynkem a chvili tam sermuj rukama. Verim, ze se ti auto ozve :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mani Vloženo 16. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 vím to proto, že se alarm neozval, ani když jsem bral za kliku dveří, nebo když jsem auto rozhoupal ze strany na stranu, ani když jsem se houpal s přední kapotou nebo se zadní částí vozidla. proto se ptám, proč to od vypnutí alarmu již nefunguje. prvně, když se ozval alarm, tak jsem se pouze lehce opřel o přední blatník, ale od té doby už nic. když se mi neozve alarm ani po tom, co bude uvnitř pohyb, tak s tím budu muset zajet do servisu, a to s pokorou. je mi to divné taky i proto, protože vím, že stačí, když je třeba silný vítr s nárazy, nebo když nějakej puberťák odpálí v blízkosti třeba petardu, tak alarmy se rozezvučí v několika autech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 (editace) Mne je spis divny, ze se ti ozval alarm, kdyz jsi se, jak rikas, pouze lehce otrel o blatnik. Vyrobci dneska prave ladi alarmy tak, aby se pokud mozno vyvarovali falesnejm poplachum. Tj. na nejake poryvy vetru, petardy, atp.to je docela dost imunni. Na vzeti za kliku to uz nereaguje vubec. Pro to neni duvod. Vyzkousej ten postup co jsem psal a uvidis. Samozrejme tam muze byt chyba a pak holt servis. Ale osobne si myslim, ze ti to funguje spravne :-) Editováno: 19. Říjen 2016, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mani Vloženo 18. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2016 díky, vyzkoušel jsem "otevřené okénko u řidiče" a alarma funguje hned na sebemenší pohyb. díky. co se týká toho lomcování s autem - píšu o tom jen proto, že v knížce s návodem se píše o tom, že alarm se spustí i při manipulaci s autem, ke které dochází, když je například nakládáno na odtahovku, což loupežníci rádi využívají...proto jsem trochu tím trochu znepokojen. a skutečně ten alarm se spustil prvně při opření se o blatník. od té doby mi to přijde, že můžu po autě skákat a alarm bude mlčet. ale díky za radu s okénkem - to funguje prakticky hned. hezký den! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold 2.0 Vloženo 29. leden 2019 Sdílet Vloženo 29. leden 2019 Zdravim, mám takový dotaz..Octavia 3 r.v. 2013 tento rok ma alarm v zakladu? Nebo za příplatek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 29. leden 2019 Sdílet Vloženo 29. leden 2019 To se neodviji od roku vyroby ale od vybavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexaji Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 Alarm je snad vždy za příplatek né? Nobo můžu mít auto s alarmem a ani o tom nevím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 11. Únor 2019 Sdílet Vloženo 11. Únor 2019 jak píšeš, je vždy za příplatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 11. Únor 2019 Sdílet Vloženo 11. Únor 2019 Neviem ako predtým, ale na Slovensku je pri FL alarm + Safe štandardne vo výbave Style a L+K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.