touareg3 Vloženo 18. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2016 Tak tieto dve svetlá som kúpil minulý týždeň za 6.- EUR jedno aj s konektormi a káblom. Má to 18 LED v každom svetle, biela farba LED. Chcem to dať na osvetlenie nôh vpredu, ale akosi tam nie je na ne miesto, nedajú sa tam nikde vložiť. Zo strany spolujazdca je odkladacia schránka, na vodičovej strane je luft.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JosefR77 Vloženo 3. Květen 2020 Sdílet Vloženo 3. Květen 2020 Dneska jsem si taky dodělal osvětlení kufru na pravé straně. Provedl jsem to dle myšlenky uživatele albatroscz Šlo to celkem dobře, zvláště když šlo drát prostrčit mezi plastem a gumou v místě nad otvorem pro moduly osvětlení. Moduly jsem použil tyto https://www.aliexpress.com/item/32787093369.html?spm=2114.13010708.0.0.3a994c4douh61L Cena 180Kč za pár. Pro připojení modulu na původním místě jsem použil original konektor, modul obsahuje ještě jedno napájení pomocí 2pinu. Propojovací kabel na pravou stranu jsem na obou stranách osadil modelářským SERVO konektorem 2pin samice a tím moduly navzájem propojil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 dnes na jedneho Spacebacka namontovane na pravu stranu magneticke svetielko zo Superba/F3 :) aspon par rychlch foto 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.