FUGAS Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 ale roomster stuide byl driv nez svist :-) ne? To možná jo, to nevím, ale roomster a swift podobný nejsou, tam jde hlavně o tvar předních sloupků a střechy + zadek, ty jsou u roomsteru jiné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 Roomster leda od Multiply Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 Roomster leda od Multiply To bych zase neřekl, mě Roomster líbí, zatímco Multipla by mohla směle kandidovat na titul "paskvil roku". A v té předfaceliftové verzi asi i "paskvil desetiletí". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 Roomster leda od Multiply To bych zase neřekl, mě Roomster líbí, zatímco Multipla by mohla směle kandidovat na titul "paskvil roku". A v té předfaceliftové verzi asi i "paskvil desetiletí". To byl dzouk A puvodni Multipla fakt minimalne desetileti, tenkrat museli ty taliani fakt strasne hulit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgerob Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 včera sem jí na vlastní oči viděl na silnici do Velvar..jela proti mě..nevim nevim..nepůsobila na mě až tak špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 ale roomster stuide byl driv nez svist :-) ne? To možná jo, to nevím, ale roomster a swift podobný nejsou, tam jde hlavně o tvar předních sloupků a střechy + zadek, ty jsou u roomsteru jiné. roomster ma ale prave predni A sloupek stejny jako swift ze jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Tohle už tu je nebo není? http://news.auto.cz/nova-skoda-fabia/nova-...iho-svetla.html Mě se tedy "nepáčí" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 roomster ma ale prave predni A sloupek stejny jako swift ze jo No dejme tomu, ale zbytek střechy je úplně jiný, takže to tak netluče do očí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 na tehlech fotkach zase tak tragicky jak na tech spionaznich nevypada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 na tehlech fotkach zase tak tragicky jak na tech spionaznich nevypada Naopak bych rek, ze je to podstatne horsi, uvidime, az se sundaj ty plasty vzadu na sloupcich, lampach a 5. vratech, ale porad se mi to nezda. Ja sem si doted poradne nezvyk na prvni Fabii, cumak mi prejde desnej do tedka, no ale uvidime.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 (editace) na tehlech fotkach zase tak tragicky jak na tech spionaznich nevypada Naopak bych rek, ze je to podstatne horsi, uvidime, az se sundaj ty plasty vzadu na sloupcich, lampach a 5. vratech, ale porad se mi to nezda. Ja sem si doted poradne nezvyk na prvni Fabii, cumak mi prejde desnej do tedka, no ale uvidime.... Tak to pozor jó Editováno: 13. Listopad 2006, autor: TomV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 na tehlech fotkach zase tak tragicky jak na tech spionaznich nevypada Naopak bych rek, ze je to podstatne horsi, uvidime, az se sundaj ty plasty vzadu na sloupcich, lampach a 5. vratech, ale porad se mi to nezda. Ja sem si doted poradne nezvyk na prvni Fabii, cumak mi prejde desnej do tedka, no ale uvidime.... Tak to pozor jó Ja za to nemuzuuuuu U novy Octy se mi cumak taky nelibi, natoz Roomstruv, neni to nejak muj salek caje Ale to je normalka, snad ani neni mozny, aby se cloveku libilo jakykoliv uplne cely auto, kazdy ma neco, jako zensky I kdyz, zlaty autaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 http://news.auto.cz/nova-skoda-fabia/nova-...iho-svetla.html - no tak to nemůžou myslet vážně. Prostě hrůza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Covece, o par radku vyse uz ten link jednou je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 na tehlech fotkach zase tak tragicky jak na tech spionaznich nevypada Naopak bych rek, ze je to podstatne horsi, uvidime, az se sundaj ty plasty vzadu na sloupcich, lampach a 5. vratech, ale porad se mi to nezda. Ja sem si doted poradne nezvyk na prvni Fabii, cumak mi prejde desnej do tedka, no ale uvidime.... řekl bych, že tohle je dosti podstatně horší - už jen ty ostrý hrany kabiny na tý fotce zepředu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Náhodou, na těchto fotkách to už tak obludně nevypadá.... ...dokonce i ty zadní minikolečka tu najednou vypadají tak nějak normálně...ale stejně si musím ještě chvíli zvykat...ale když se mi časem začla líbit i F1,O2,R, tak snad tentokrát s tím nebudu mít taky problém...prostě je to jako dobrá písnička...když se mi líbí hned, tak vím, že mě taky za chvíli omrzí...zato když se mi začne líbit až časem, tak ji vydržím poslouchat pěkně dlouho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 FABIA II tak ked takto bude vyzerat nova fabia tak skodovka sa riadne popali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 FABIA II No nevim nic moc ale to same řikalo hodně lidi kdyz videlo první fotku viz priloha FABIE I Hodne lidi řikalo že radci budou jezdit ve felicii nez fabii a ted ji maj doma .. FABIA I byla povedenej kousek .. Dvojka uz de moc od roomstru ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Tady je špionážní video. http://news.auto.cz/roadlook/exkluzivne-vi...kody-fabia.html Uvidíte fábiáci že si jí nakonec zamilujete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 nevim jestli to tu uz nekdo psal ale davaj tam jiny zadni svetla ted kdyz se jede PVS a 0.serie normalne tam pak budou skoro jiz klasicke "C" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Obavam se, ze to svetla nezachranej. No nechame se fakt prekvapit. Fabii I hrozne moc pomoh facelift, ale porad prechod predni naraznik-blatnik a tvar svetel mi prijdou, ze byl designer stejne sjetej jak matadorka, jako kdyz delali Roomstera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 No podle me ma zase fabie I dost povedenej predek A to jak pred, tak i po faceliftu Hlavne usmivajici se "oblicej", ktery je dobry zaklad pro dalsi upravy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 No podle me ma zase fabie I dost povedenej predek A to jak pred, tak i po faceliftu Hlavne usmivajici se "oblicej", ktery je dobry zaklad pro dalsi upravy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 No jestli bude skutecne takova jako na poslednich fotkach tak to je teda dle meho nazoru HNUS VELEBNOSTI !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 (editace) Rekl bych, ze tomu co fotil ridic Fabie II pekne podekuje az prijde o praci. A to bych rekl ze tak na 99% jisté. Editováno: 14. Listopad 2006, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.