Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Bylo to nastesti jen 500 m. :)

Bylo to nastesti jen 500 m. :)

Tak to bys i dotlacil ;) Hlavne, ze se na to prislo, ale asi bych u novyho auta takovou zavadu fakt necekal :unsure::)

V čem se liší motor 1.2 HTP - 47 kW ve F1 a 51 kW ve F2 ?

V čem se liší motor 1.2 HTP - 47 kW ve F1 a 51 kW ve F2 ?

upravena R.J.

takže pouze software - něco jako nabízí Cimbu

žádná úprava Hardware - komprese/písty/vačka/snížená hlava ?

něco v tom jiného bude......sáni....soft?nemáte někdo křivku toho motoru?copak by jsi chtěl vyměnit motor???? lol aby jsi pak na sprintech s náma neprohrával???teda my neprohrávali.. lol

něco v tom jiného bude......sáni....soft?nemáte někdo křivku toho motoru?copak by jsi chtěl vyměnit motor???? lol aby jsi pak na sprintech s náma neprohrával???teda my neprohrávali.. lol

křivka je na www.cimbu.cz

výměna motoru nee, jen mě zajímalo jak moc je ta 1.2 předělaná :)

ted mozna trosku mimo, ale jsem rad, ze do Fabie II budou davat i svetla s H4, vcera jsem se zase nas..l. V moji FI me zase rupla H7 (sice vydrzely obe cca rok), ale jak to znam, do tydne rupne i druha :angry:

PS> "proletari vsech zemi, vylizte si prd.l, ...ah, to se mi ulevilo" :D

Na to rupnutie H7 predsa existuje riešenie. Ale rok zase nie je tak málo. Mne vydržali predné H7 minimálne 30.000 km.

jasne, u me uz to v servise resili, nebudu to tady plnit offtopicem, jen jsem si ulevil

-_-

tak včera a předvčírem jsem po MB zahledl 4 různé nové fábky, jedna byla ale hrozně vysoká a kola lezli dost z podběhů a navíc to mělo snad 165gumy, takže ta se mi nelíbila, ale pak sem viděl tu v tý představovací barvě a ta už vypadá líp, měla pěkný litý kola a široký gumy, ale naše fabije jsou hezčí než ta new

Tak jsem za posledních pár v okolí Boleslavi potkal několik nových Fabii a musím říct, že jak mě na fotkách nezaujala tak na živo se mi docela líbí. A to byly všechny na plecháčích a špinavý :D.

Nemáte někdo ověřené info, zda a kdy se bude dělat FRSII a zda tam bude nějaký z dieselových motorů?

O dieselu pro FRS sem jeste nikde neslysel...

O dieselu pro FRS sem jeste nikde neslysel...

a proc by ne? kdyz delaji novou oktavku... bratr Seat ma taky dieslove hothatche, tak treba jo... -_-

Tak sem se doslechl, ze má mít jen 1.4TSI 125 kW. To jestli dostane nejaky silnejsi diesel je mozny, ale nebude to RS...

sem zvedavej na body kit FRS II ;)

Upraveno od kodemi

Tak sem se doslechl, ze má mít jen 1.4TSI 125 kW. To jestli dostane nejaky silnejsi diesel je mozny, ale nebude to RS...

rychle saze do oktavky II taky prisly se zpozdenim... -_-

No já totiž přemýšlím o koupi FRS 1, ale nerad bych něco prokaučoval... :t

Zeptám se ještě odborníků...je nějaká šance (a jak velká), že půjde cena Fabie I dolů (konkrétně RS), když se začnou prodávat F II?

Zeptám se ještě odborníků...je nějaká šance (a jak velká), že půjde cena Fabie I dolů (konkrétně RS), když se začnou prodávat F II?

Neblbni covece! :o:)-_-

Ja sem zaslechl ze se spise uvazuje 1.8TFSi to by bylo lepsi, nebo 1.4TSI ale slabsi jak 125kW a i o naftove verzi...

Upraveno od JasteR

Neblbni covece! :o:)-_-

Cena pude urcite dolu, ale ne dramaticky pocitej max. 15% to same starsi modely...

sem zvedavej na body kit FRS II ;)

.. no kdyz nova FII nedostala ani jinej slibovanej naraznik oproti Roomsteru, tak to asi nebude zadna slava :( ...

Ja sem zaslechl ze se spise uvazuje 1.8TFSi to by bylo lepsi, nebo 1.4TSI ale slabsi jak 125kW a i o naftove verzi...

jo tenhle motor se už dává nově do audi 118kW a 250 Nm, osobně bych sázel, že ve FII nebude, v OII a SII bude, taky si myslím, že k němu bodu převodovky a spojky na hraně výkonu, podobně jako u OII 77 a 103kW, 77kW je na hraně a tudíž problém s chipem, 103kW má rezervu, ale cenový rozdíl je dost velký.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.