miro84 Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 (editace) 3992 mm x 1642 mm x 1498 mm Kufr 300 l - 1163 l Editováno: 11. Prosinec 2006, autor: miro84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colombo Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Dle mého názoru, vypadá nová Fabia opravdu podstatně lépe, než na špionážních fotkách. Mě osobně se líbí a jsem zvědavej na provedení Combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro84 Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 (editace) Ach jo, zase stařičká H4 , snad půjdou objednat natáčecí projektorové, nebo xenon. Editováno: 11. Prosinec 2006, autor: miro84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Vypadá mnohem líp než spy photos. A natáčecí jsou parádní..večer to na cestě pomáhá a vypadají hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Taky se mi moc libi...ale stale cekam na foto interieru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colombo Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Myslím, že interiér bude téměř totožný s Roomstrem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Hmm, stejna pixla, jako Roomster, jen trosku libivejsi, ach jo Fakt krizenec Swifta s Roomsterem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 krysarr>tvůj názor (myslím tím ten výraz pro roomster). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 krysarr>tvůj názor (myslím tím ten výraz pro roomster). Sorry, ale i jako priznivce znacky tomu rikam pixla, protoze na to, aby se mi to libilo, asi malo hulim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Tohle muselo Skodovku tenkrat dost nastvat http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=304833 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro84 Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 tak aspoň změnily zadní světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 tak aspoň změnily zadní světla. To se asi jeste dalo stihnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iceman Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Ach jo, zase stařičká H4 , snad půjdou objednat natáčecí projektorové, nebo xenon. Nataceci jo, ale xenon udajne ne. Coz je docela krok zpet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Mě se hodně líbí. Například fabia 1, když jsem jí viděl poprvé tak se mi hnusila a vubec nelíbila pak se mi začla docela líbit. A tahle se mi líbí už teď. Jen se mi nelíbí, ty černé sloupky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 vsichni pisou jak bude ten interier stejny s roomstrem, ale videl ho uz nekdo? bude-li stejny, znamena to, ze i palubka bude "koncit" jakoby pod radiem, nebo bude mit fabka plynule ukonceni az dole? u roomstra to nevadi, ale u fabky nevim nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Tak sam za sebe musim rict ze se mi nova fabule moc libi. A tuneri z ni urcite udelaji urcite jeste peknejsi auticko!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 spis styleri by mohli :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro84 Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Ach jo, zase stařičká H4 , snad půjdou objednat natáčecí projektorové, nebo xenon. Nataceci jo, ale xenon udajne ne. Coz je docela krok zpet. ona H4 je taky krok do minulosti, ty natáčecí mají tlumený a dálkový zvlášť nebo tam je taky babička H4????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 miro: myslím, že se píše něco o H7, mám pocit teda ty xenony mě mrzí spíš z otázky prestiže, i když dneska už to taky má každý 3. auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro84 Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 (editace) miro: myslím, že se píše něco o H7, mám pocit teda ty xenony mě mrzí spíš z otázky prestiže, i když dneska už to taky má každý 3. auto natáčecí maj tlumený H7 , našel jsem to na http://www.skoda-auto.com/cze/drivers/acce...gory=0000000126 Editováno: 11. Prosinec 2006, autor: miro84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 spis styleri by mohli :-)) ano ano...uz se tesim na prvni cult Fabia 2 aus DE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 No a co udělá pár slušnejch fotek oproti spy fotkám, když se dají slušný kola a trošku vyladí tak to to hned vypadá jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Tak zas takovej hnus to neni co ta fabie? Me se teda libi. Takovej malej sportak a ty motory taky jsou supr.Ta 77 kW šestnácka musi hezky litat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 velebnosty du blejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 velebnosty du blejt Ja uz byl Ale nekterejm znamejm se to libi, mama uslintavala, takze to lidi pokoupej, pro me piksla namichana z Roomstera, Swiftu a Mini. Na Roomsteru se mi treba libi jediny, zadni svetla, jinak ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.