oct Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Bylo to nastesti jen 500 m. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Bylo to nastesti jen 500 m. Tak to bys i dotlacil Hlavne, ze se na to prislo, ale asi bych u novyho auta takovou zavadu fakt necekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 V čem se liší motor 1.2 HTP - 47 kW ve F1 a 51 kW ve F2 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 V čem se liší motor 1.2 HTP - 47 kW ve F1 a 51 kW ve F2 ? upravena R.J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 takže pouze software - něco jako nabízí Cimbu žádná úprava Hardware - komprese/písty/vačka/snížená hlava ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 takže pouze software - něco jako nabízí Cimbužádná úprava Hardware - komprese/písty/vačka/snížená hlava ? něco v tom jiného bude......sáni....soft?nemáte někdo křivku toho motoru?copak by jsi chtěl vyměnit motor???? aby jsi pak na sprintech s náma neprohrával???teda my neprohrávali.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 takže pouze software - něco jako nabízí Cimbužádná úprava Hardware - komprese/písty/vačka/snížená hlava ? něco v tom jiného bude......sáni....soft?nemáte někdo křivku toho motoru?copak by jsi chtěl vyměnit motor???? aby jsi pak na sprintech s náma neprohrával???teda my neprohrávali.. křivka je na www.cimbu.cz výměna motoru nee, jen mě zajímalo jak moc je ta 1.2 předělaná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevodap Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 ted mozna trosku mimo, ale jsem rad, ze do Fabie II budou davat i svetla s H4, vcera jsem se zase nas..l. V moji FI me zase rupla H7 (sice vydrzely obe cca rok), ale jak to znam, do tydne rupne i druha PS> "proletari vsech zemi, vylizte si prd.l, ...ah, to se mi ulevilo" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Na to rupnutie H7 predsa existuje riešenie. Ale rok zase nie je tak málo. Mne vydržali predné H7 minimálne 30.000 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevodap Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 jasne, u me uz to v servise resili, nebudu to tady plnit offtopicem, jen jsem si ulevil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 tak včera a předvčírem jsem po MB zahledl 4 různé nové fábky, jedna byla ale hrozně vysoká a kola lezli dost z podběhů a navíc to mělo snad 165gumy, takže ta se mi nelíbila, ale pak sem viděl tu v tý představovací barvě a ta už vypadá líp, měla pěkný litý kola a široký gumy, ale naše fabije jsou hezčí než ta new Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Tak jsem za posledních pár v okolí Boleslavi potkal několik nových Fabii a musím říct, že jak mě na fotkách nezaujala tak na živo se mi docela líbí. A to byly všechny na plecháčích a špinavý . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 25. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 Nemáte někdo ověřené info, zda a kdy se bude dělat FRSII a zda tam bude nějaký z dieselových motorů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 25. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 O dieselu pro FRS sem jeste nikde neslysel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 25. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 O dieselu pro FRS sem jeste nikde neslysel... a proc by ne? kdyz delaji novou oktavku... bratr Seat ma taky dieslove hothatche, tak treba jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 25. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 Tak sem se doslechl, ze má mít jen 1.4TSI 125 kW. To jestli dostane nejaky silnejsi diesel je mozny, ale nebude to RS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 25. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 (editace) sem zvedavej na body kit FRS II Editováno: 25. Prosinec 2006, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 25. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 Tak sem se doslechl, ze má mít jen 1.4TSI 125 kW. To jestli dostane nejaky silnejsi diesel je mozny, ale nebude to RS... rychle saze do oktavky II taky prisly se zpozdenim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 25. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 No já totiž přemýšlím o koupi FRS 1, ale nerad bych něco prokaučoval... Zeptám se ještě odborníků...je nějaká šance (a jak velká), že půjde cena Fabie I dolů (konkrétně RS), když se začnou prodávat F II? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 No já totiž přemýšlím o koupi FRS 1, ale nerad bych něco prokaučoval... Zeptám se ještě odborníků...je nějaká šance (a jak velká), že půjde cena Fabie I dolů (konkrétně RS), když se začnou prodávat F II? Neblbni covece! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 (editace) Tak sem se doslechl, ze má mít jen 1.4TSI 125 kW. To jestli dostane nejaky silnejsi diesel je mozny, ale nebude to RS... Ja sem zaslechl ze se spise uvazuje 1.8TFSi to by bylo lepsi, nebo 1.4TSI ale slabsi jak 125kW a i o naftove verzi... Editováno: 26. Prosinec 2006, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 No já totiž přemýšlím o koupi FRS 1, ale nerad bych něco prokaučoval... Zeptám se ještě odborníků...je nějaká šance (a jak velká), že půjde cena Fabie I dolů (konkrétně RS), když se začnou prodávat F II? Neblbni covece! Cena pude urcite dolu, ale ne dramaticky pocitej max. 15% to same starsi modely... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 sem zvedavej na body kit FRS II .. no kdyz nova FII nedostala ani jinej slibovanej naraznik oproti Roomsteru, tak to asi nebude zadna slava ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 JasteR:Já doufám že ano Ale to můžu jenom doufat http://www.skoda-auto.com/cze/model/newfabia/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Tak sem se doslechl, ze má mít jen 1.4TSI 125 kW. To jestli dostane nejaky silnejsi diesel je mozny, ale nebude to RS... Ja sem zaslechl ze se spise uvazuje 1.8TFSi to by bylo lepsi, nebo 1.4TSI ale slabsi jak 125kW a i o naftove verzi... jo tenhle motor se už dává nově do audi 118kW a 250 Nm, osobně bych sázel, že ve FII nebude, v OII a SII bude, taky si myslím, že k němu bodu převodovky a spojky na hraně výkonu, podobně jako u OII 77 a 103kW, 77kW je na hraně a tudíž problém s chipem, 103kW má rezervu, ale cenový rozdíl je dost velký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.