krysarr Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 krysarr: No naši predajcovia sa boja už teraz... Som zvedavý, ako naladený prídu z Karlových Varov! Ani se jim nedivim Kor se Ceedem v zadech. Dneska sem tu videl billboard, Ceed v nejaky akcni nabidce snad asi za 350.000Kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 (editace) A kdo neviděl Autosalon na Primě...Tady (vpravo vybrat Fabia, je tam 2x nová a 1x stará generace - bazar) a tady nějaký přídavek. AS sem videl, ale tam ji az moc chvalej, treba ten nezakrytej motor i u silnejsi 1,2 to je hruza...setrej uz na vsem... vo komfort vybave ani nemluvim, mozna bude kvalitni bouzel uz ne na spicce jako F1 v 99tym, co do bezpecnosti na slusne urovni, ale pokud neco neudelaj s cenama tak nevim proc ji kupovat... Pokud si tam dam trival nafticku a nakou vybavu s klimou, ta je az v Eleganci ! asi si pletou 90leta s 21stoletim kde je to i u Btridy pomalu standard, tak me bude stat min. 400tis. kc a to uz bych si radsi koupil vetsi, silnejsi, vybavenejsi, s lepsi zarukou K Ceed... ..Nezlob se FII, ale pro cechy nevim proc te kupovat... Editováno: 11. Únor 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 no ja neviem, stale na to cumim ako debil a stale som si nezvykol. nema niekto sikovne ruky vo photoshope? ako by vyzeral lakovany predny A stlpik? btw. mozno by pomohlo ak by to urobili 3dv - tie zadne hranate dvere vyzeraju fakt hrozne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 http://fab2.xman.sk/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 http://fab2.xman.sk/ No mne sa to takto páči lepšie. Aj keď ako sa vraví, zo psa slanina nikdy nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 ved uvidime co z toho psa bude ja by som lakoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Taky bych lakoval a k tomu by to chtělo ladnější přechod z blatníku do A sloupku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Tak včera jsem u Ústí nad Labem poprvé naživo viděl FII. Jela proti mě, z dálky jsem si říkal, že ten Roomster je nějakej divnej a ona to FII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 kufa a ja ji nevidel .. Taky z UL .. Si ji mel vjet do protismeru a zastavit At te sveze .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Kdybych neměl na střeše kolo, tak bych se otočil a dojel jí abych si jí pořádně prohlídnul, ale s tím kolem jsem nechtěl dělat žádné prudké manévry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
megac Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Tak včera jsem u Ústí nad Labem poprvé naživo viděl FII. Jela proti mě, z dálky jsem si říkal, že ten Roomster je nějakej divnej a ona to FII. Za pár mesiacov sa budeš modliť, aby to auto čo ide pred tebou, za tebou, vedľa teba, čo parkujú blízko teba, nebola zase fabia. Budeš chcieť, aby to bolo aj nejaké iné auto ako fabia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
megac Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Takéto svetlo by sa mi celkom ľúbilo. Sorry za kvalitu, ponáhľal som sa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Takéto svetlo by sa mi celkom ľúbilo. Sorry za kvalitu, ponáhľal som sa. Jj, souhlasím, nevím na co dělají taková "hovadsky" velká světla když stejně svítí tak 1/10 té plochy a ještě to vypadá hrozně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Takéto svetlo by sa mi celkom ľúbilo. Sorry za kvalitu, ponáhľal som sa. to je vončo...taky nasraty vyraz..ako phaeton....mňam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Takéto svetlo by sa mi celkom ľúbilo. Sorry za kvalitu, ponáhľal som sa. to je vončo...taky nasraty vyraz..ako phaeton....mňam to bude spotřeba kapot na mračení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Četli jste dneska SM? Píšou, že "FII" bude i ve verzi 4x4...teda její vzor Ale teď už vážně, bílá střech prý nebude jen nálepka, ale lak. Aspoň něco, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Četli jste dneska SM? Píšou, že "FII" bude i ve verzi 4x4...teda její vzor Ale teď už vážně, bílá střech prý nebude jen nálepka, ale lak. Aspoň něco, ne? Chtělo by to oskenovat...do města se jen tak nedostanu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Četli jste dneska SM? Píšou, že "FII" bude i ve verzi 4x4...teda její vzor Ale teď už vážně, bílá střech prý nebude jen nálepka, ale lak. Aspoň něco, ne? Chtělo by to oskenovat...do města se jen tak nedostanu... Bohužel až zítra, jsem v práci a nemám scanner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
megac Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Takéto svetlo by sa mi celkom ľúbilo. Sorry za kvalitu, ponáhľal som sa. to je vončo...taky nasraty vyraz..ako phaeton....mňam to bude spotřeba kapot na mračení To bude zase parádny príjem z pokút Ja len nechápem, prečo neurobili nejaký prieskum trhu, čo sa komu páči, pred tým ako to začali robiť. U nás tomu autu už dali aj meno: mäsiarka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 proc pokuty? prave FII nebo Room by sly zamracit uplne kraaasne zavaris vlastne jenom blinkr a ted jednoducho umistis jinam, do narazniku do mlhovek a ucina plocha svetel zustane :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
megac Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 (editace) proc pokuty? prave FII nebo Room by sly zamracit uplne kraaasnezavaris vlastne jenom blinkr a ted jednoducho umistis jinam, do narazniku do mlhovek a ucina plocha svetel zustane :-) Takže je možné presunúť ten blikner niekde inde, bez toho aby si policajti na mne ... ? Editováno: 19. Únor 2007, autor: megac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 podle me to je rozhodne mensi zlo nez kdyz zamracis hlavni svetlomet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 (editace) Četli jste dneska SM? Píšou, že "FII" bude i ve verzi 4x4...teda její vzor Ale teď už vážně, bílá střech prý nebude jen nálepka, ale lak. Aspoň něco, ne? Chtělo by to oskenovat...do města se jen tak nedostanu... "Fabia II" 4x4 Třeba se škodovka inspiruje... Editováno: 20. Únor 2007, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozlustechnykus Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 (editace) Autotip Bezva suveniry S posouzenim vzhledu si pockam az ji uvidim na vlastni oci, ale stejne jich asi budou jezdit mraky v zakladni vejbave a motoru. Hledat mezi ojetejma klimu atd. bude asi celkem horor stejne tak motory 1,6 benzin. Celkove pohled na vybyvu dle autotipu mne primel k zasmani - napriklad central s dalkou az v nejvyssi vybave???? Jediny jejich rozhodnuti co se mi tak libi je planovany nahrazeni motoru 1,4/1,9 tdi motorem 1,6 common rail o vykonu asi 77kw Editováno: 20. Únor 2007, autor: kozlustechnykus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.