Chlumec Vloženo 25. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2016 (editace) Zdravim. Nevite jaky hodnoty mam nastavit pres vcds aby mi pocitac ukazoval v menu po 15tis a 365dnech? Ja to tam pres vcds nastavil ale nevim jestli je to dobre. Jsou tam moznosti min a max km a pak min a max dny jakou hodnotu kde nastavit? Dekuji Editováno: 25. Říjen 2016, autor: Chlumec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 26. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2016 nevím, co je na to pravdy, ale u mě to třeba nastavit údajně nejde, že prý to ten PP prostě neumí na těch 15 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlumec Vloženo 26. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2016 hele u mě to jde. Ale nevím co udávají ty hodnoty minimum a maximum. Ja nastavil km na 15tis jak minímum tak maximum a to samé u těch dnů. Dal jsem 365. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 26. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2016 A PP ti teda ukazuje co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlumec Vloženo 26. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2016 ukazuje same čárky.. po 500km by to mělo naskočit na 14500km a určité dny. tak dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 26. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2016 tak to máme stejně, já to mám takhle od víkendu a 500 už asi mám, zatím pořád čárky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlumec Vloženo 26. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2016 ale když tam nastavím 14600km taj mi to ukazuje servis za 14600km takže je asi potřeba těch 500km opravdu najet. uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 26. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2016 Ahoj. Mi kamoš nastavil interval na 15000 km a 372 dny. Když byl jsem na ročni prohlídce stejně měl jsem čarky. Technik v škodovce mi řekl že přejedu vic než 100 km a budu mit cišlo. To nebylo pravdou. Přejel jsem asi 150km i nic. Udělal jsem takovou věc. Pošlel jsem k menu v maxiku a v nastaveni našlel jsem prohlídky. pokračooavla jsem dal a jsem smazal interval . Od teto doby mam klid . Vždy mi ukazuje kolik mi zůstalo k prohídky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 takže máš nastaven pevný interval 15000 km / rok a ukazuje ti to tak maxidot? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 (editace) Ano. ukazuju . Už jsem trochu projezdil a ukazuju mi trochu miň Editováno: 4. Listopad 2016, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Kdyby jste potřebovali přesný navod jak smazat intervall u maxiku, takhle mi napiště SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 prý to všechny budíky neumí, na některé údajně nejde nastavit pevný interval na 15000 km. Takhle mi to bylo řečeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Kamoš mi intervall nastavil přes vcds . k vcds-u asi je nějaký navod co jakhle se děla , že? Ja vim že on něco četl a mi to nastavil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 7. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2016 obe moznosti na videu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
téměř Vloženo 23. Květen 2021 Sdílet Vloženo 23. Květen 2021 Mě to na mých budíkách nešlo (myslím přes vcds), kamarád mi to udělal diagnostikou Delphi- 15000km/365 dní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.