povlik Vloženo 28. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2016 Dobrý den.Mám dotaz ohledně blinkrů škoda rapid spaceback.Kdyř dám páčku do polohy blikání,kontrolka svítí přerušovaně ale zvuková signalizace,ten přerušovaný ton,občas funguje a občas je úplné ticho.Co to je za závadu?Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 28. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2016 načatý reprák na budíkách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
povlik Vloženo 28. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2016 Co se s tím dá dělat,Dá se to vyměnit atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 28. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2016 V čase, keď máš zapnuté smerové svetlá, nemáš náhodou niekedy nezapnutý bezpečnostný pás ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elektronxx Vloženo 21. Květen 2018 Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 Ptal jsem se na toto v servisu Škoda, ale dle vyjádření elektrikáře je to v pořádku a není to závada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 21. Květen 2018 Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 Myslim ze neco podobneho se mi deje u firemni fabie a rekl bych ze vzdy kdyz dam treba blinkr doprava ale zatacim mirne doleva a pak az doprava. Po dobu natoceni volantu vlevi mi pripada ze to necvaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.