povlik Vloženo 28. Říjen 2016 Vloženo 28. Říjen 2016 Dobrý den.Mám dotaz ohledně blinkrů škoda rapid spaceback.Kdyř dám páčku do polohy blikání,kontrolka svítí přerušovaně ale zvuková signalizace,ten přerušovaný ton,občas funguje a občas je úplné ticho.Co to je za závadu?Děkuji Citovat
povlik Vloženo 28. Říjen 2016 Autor Vloženo 28. Říjen 2016 Co se s tím dá dělat,Dá se to vyměnit atd? Citovat
touareg3 Vloženo 28. Říjen 2016 Vloženo 28. Říjen 2016 V čase, keď máš zapnuté smerové svetlá, nemáš náhodou niekedy nezapnutý bezpečnostný pás ? Citovat
elektronxx Vloženo 21. Květen 2018 Vloženo 21. Květen 2018 Ptal jsem se na toto v servisu Škoda, ale dle vyjádření elektrikáře je to v pořádku a není to závada. Citovat
ČudlR Vloženo 21. Květen 2018 Vloženo 21. Květen 2018 Myslim ze neco podobneho se mi deje u firemni fabie a rekl bych ze vzdy kdyz dam treba blinkr doprava ale zatacim mirne doleva a pak az doprava. Po dobu natoceni volantu vlevi mi pripada ze to necvaka Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.