Publikováno Listopad 3, 20168 r Zdravím, jezdil jsem výjimečně opět terénem a moje 4x4 2.0 81kw se držela jak má. Ale Po vyjetí z terénu se v záběru a pouze v záběru, bez plynu nebo volnoběh nic, od pravého předního kola ozýval zvuk, jako když drhne kamínek o železo. Tak jsem zavolal známému jestli můžu k němu na rampu. Ale během jízdy k němu jsem jednou musel dát při výjezdu na hlavní víc plynu a tím pádem se ten zvuk ozval hlasitěji a kamínek se asi obrousil. Od té doby se to ozývá jenom výjimečně, ale ozývá. Jako když někde poskočím na nerovnosti a kamínek se otočí a zavrže. Nevíte někdo kde to může být? Zajímavé je, že jsem to měl na 30K (od března 2016 :-) ) prohlídce a mechanik to zjistil, že tam něco vrže, ale nedokázal určit odkud se to ozývá. Myslel že od motoru. Mám to sledovat. Profíci....
Listopad 3, 20168 r V kotouci brzd nejcateji. Je "ze dvou casti" a mezi nimi jsou od stredu ke kraji otvory. Tam sou ty kaminky nejcasteji.
Listopad 16, 20168 r Autor Už jsem sundal kolo a nenašel jsem nic. Kamínek se úspěšně brousí a obtěžuje čím dál tím méně. Nenašli ho ani v autorizovaném servisu Nevecom na Kladně při 30k prohlídce ( auto mám od března 2016 :-) ). Jediné co mi sdělili, že se ozývá divný zvuk při akceleraci od přední nápravy. mám to sledovat ;-)
Srpen 4, 20178 r Autor Tak auto má 69000 km a v záběru se zvuk ozývá pořád. To nebude kamínek. Zajímavé je, že bzučení, šouchání je spíše podle otáček motoru než podle otáček kol. To vypadá na závadu v převodovce nebo spojce. :-( Příští týden to leze do servisu.
Září 25, 20177 r Autor Tak že to nebylo kolem nebo kamínkem ale nějaký krycí plech pod autem se přimáčknul ke kardanu. Opraveno.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.