Fuzo Vloženo 3. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 Zdravím, jezdil jsem výjimečně opět terénem a moje 4x4 2.0 81kw se držela jak má. Ale Po vyjetí z terénu se v záběru a pouze v záběru, bez plynu nebo volnoběh nic, od pravého předního kola ozýval zvuk, jako když drhne kamínek o železo. Tak jsem zavolal známému jestli můžu k němu na rampu. Ale během jízdy k němu jsem jednou musel dát při výjezdu na hlavní víc plynu a tím pádem se ten zvuk ozval hlasitěji a kamínek se asi obrousil. Od té doby se to ozývá jenom výjimečně, ale ozývá. Jako když někde poskočím na nerovnosti a kamínek se otočí a zavrže. Nevíte někdo kde to může být? Zajímavé je, že jsem to měl na 30K (od března 2016 :-) ) prohlídce a mechanik to zjistil, že tam něco vrže, ale nedokázal určit odkud se to ozývá. Myslel že od motoru. Mám to sledovat. Profíci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 3. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 V kotouci brzd nejcateji. Je "ze dvou casti" a mezi nimi jsou od stredu ke kraji otvory. Tam sou ty kaminky nejcasteji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fuzo Vloženo 16. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2016 Už jsem sundal kolo a nenašel jsem nic. Kamínek se úspěšně brousí a obtěžuje čím dál tím méně. Nenašli ho ani v autorizovaném servisu Nevecom na Kladně při 30k prohlídce ( auto mám od března 2016 :-) ). Jediné co mi sdělili, že se ozývá divný zvuk při akceleraci od přední nápravy. mám to sledovat ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fuzo Vloženo 4. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2017 Tak auto má 69000 km a v záběru se zvuk ozývá pořád. To nebude kamínek. Zajímavé je, že bzučení, šouchání je spíše podle otáček motoru než podle otáček kol. To vypadá na závadu v převodovce nebo spojce. :-( Příští týden to leze do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 6. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2017 pak dej vedet co to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fuzo Vloženo 25. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2017 Tak že to nebylo kolem nebo kamínkem ale nějaký krycí plech pod autem se přimáčknul ke kardanu. Opraveno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.