Lukoo Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Ahoj, chci se zeptat, jestli nečemu vadí když budu mít v USB neustále zapnutý flash disk. I když jej nebudu používat. Zakoupil jsem si miniflashku jen na hudbu do auta, tak jestli musí být vytažená, když ji nepoužívám. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Rádiu by to nemalo vadiť. Aspoň ušetríš obdieranie kontaktov.Ja mám USB v rádiu asi rok a zatiaľ nik neprotestuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 8. leden 2017 Sdílet Vloženo 8. leden 2017 Urcite nevadi, taky mam v usb mikro flash disk uz pres tri roky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 8. leden 2017 Sdílet Vloženo 8. leden 2017 To vazne sa moze niekto toto pytat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Ja bych se i zeptal, protože zrovna tento víkend mám Rapida v servisu, baterka ani né po roce na 64% života, auto má zvýšený odběr v klidu a servis tvrdí, že to je tím, že tam mám GPS jednotku od Uniqua (což je samozřejme hloupost, ta jednotka má podle pojišťovny odběr v řádech miliampérů) a teď co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 podle pojišťovny v řádech miliampérů ... jaká je realita, měřil jsi to někdy? Jak často jezdíš s autem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ok1zfp Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 +Já mám GPS vyhledávání z fabriky a baterii 66 Ah Varta a když to stojí venku tak je to dobré ale když to stojí -3 patro v parkingu tak po osmi dnech to starterem neotočí. Vyhledává to urputně nějaký ten satelit a tím je odběr až 400 mA, při najití příslušného počtu se odběr sníží na 30 mA. Jestli parkuješ někde uvnitř ta nic divného, fabrika při téhle montáži osazuje bateriemi 56 Ah. Garáže mají 3 závory a vrata na DO a všude kamery tak tam mám skrytý spinač. Pojištovna ti řekne co je zrovna napadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Přesně tak, záleží kde s tím parkuješ a pod. Pokud to hledá, tak máš max. odběr. Mobil když hledá, tak má odběr jako když voláš. Tož je to možné co ti řekli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Zajimave ty jo, auto sice stoji venku ale i tak to necham promerit. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 14. leden 2017 Sdílet Vloženo 14. leden 2017 No takze odber je 0.01A, baterka je pry v poradku, auto dobiji, druhy den rano zase hlaska, ze je baterie vybita Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ok1zfp Vloženo 15. leden 2017 Sdílet Vloženo 15. leden 2017 1- Je skutečně vybitá, nastartuješ to normálně, nebo lže měření. 2- Jestli máš možnost zapůjčení jiné baterky, krátkodobý test toho moc neřekne. 3- nejlépe registrační nebo i běžný ampermetr a nechat to povypínat všechny odběry, což trvá i 40 minut a potom se třeba po hodině chodit kouknout na odběr. Samozřejmě bez otevírání dbeří a jakékoliv manipulace s autem. Proto je nejlepší ten registrační, pokud to nestojí v garáži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. leden 2017 Sdílet Vloženo 16. leden 2017 Martin Zwierzyna, vypni si tu hlášku v tapatalku " Sent from my iPhone using Tapatalk " (prohřešek proti pravidlům) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 16. leden 2017 Sdílet Vloženo 16. leden 2017 Diky za upozorneni, no psal jsem jeste druhemu servisu a ten tvrdi, ze se baterie musi nabijet specialni nabijeckou a to minimalne 24h, aby se ozivila baterie ... takze zase dva dny bez auta v servisu no ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 mně by zase zajímalo, jestli nevadí, když z toho usb budu živit iphone během navigování, standart pro usb je 500mA, předpokládám, že to má nějaký proudový ochrany, ale ještě jsem to nezkoušel a nechci kupovat nějakou shit nabíječku z číny, nebo drahou originál, když to využiju párkrát do roka. je mně jasný, že se to nebude stíhat asi dobíjet, ale alespoň se zpomalí vybíjení a taky displej vypínám, když mám jet třeba delší úsek bez změny směru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.