Honzu Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 Zdravím, Vlastním O2 rok 2009 po faceliftu. Můj původní Columbus, který byl ukraden, jsem nahradil rádiem Audience. Bohužel nepodporovalo HF a zobrazení parkovaček ; multi volant. Dnes jsem vyměnil za Bolero a vše OK, bohužel jedinej problém mám s HF. Když se snažím spárovat telefon (Lumia 640XL LTE, Lumia 520) vypíše to NEPODPOROVANÝ TELEFON. Zkoušel jsem i Samsung, který není Windows Phone, ale výsledek stejný. Nevíte někdo v čem by mohl být problém? Bolero jsem kupoval právě kvůli zabudovanému HF, které jsem na Columbu používal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 Bolero nemá v sobě žádné handsfree, to je omyl. Handsfree jednotka je pod sedadlem spolujezdce a tvá současná jednotka je nutné nahradit novou. Pokud máš Bolero ve tvaru navigace Columbus je nutné jej přehrát na novější software, jinak bohužel nebude zobrazovat správně informace u kontaktů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzu Vloženo 11. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 (editace) Vím, že Bolero samo o sobě nemá HF :-) Tím zabudovaným HF jsem myslel, že již HF v autě zabudované je a že jsem měnil jen rádio. Díky za info. Na kolik výjde taková jednotka? Najdu tu někde na foru postup, jak updatovat SW v boleru na nejnovější? Volal jsem do škodovky a tam my řekli, že prý není napárovaná jednotka s rádiem. Je to možné? Editováno: 11. Listopad 2016, autor: Honzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.