Kuba1982 Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 Zdravim, koupil jsem si novy auto a protoze tam nebylo orig. radio koupil jsem si neorig. Je to zapojene, vsechno slape az na jednu vec - kdyz vlozim CD a vypnu motor, tak pokud nenastartuju do cca minuty, tak me po nastartovani vyjede CD ven. Pokud tam CD neni, tak to po nastartovani vrci a snazi se to nacist CD, pekne me to stve. Radio v minulem aute to nedelalo - proste to po nastartovani nacetlo CD tam, kde to prestalo hrat predtim. Nemate s tim nekdo podobne zkusenosti? K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 A máš to rádio zapojené že hraje i když máš vypnutý motor a vyndaný klíček nebo musíš mít klíček v zapalování ? Nemůže to být tím? Já mám rádio zapojené aby hrálo kdykoliv chci bez ohledu na klíček či motor......... třeba bude chyba tam, ale nic bych za to nedal - kdyžtak mi hednu vraž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba1982 Vloženo 29. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2006 A máš to rádio zapojené že hraje i když máš vypnutý motor a vyndaný klíček nebo musíš mít klíček v zapalování ? Nemůže to být tím? Já mám rádio zapojené aby hrálo kdykoliv chci bez ohledu na klíček či motor......... třeba bude chyba tam, ale nic bych za to nedal - kdyžtak mi hednu vraž je to nejake podelane - to radio se jakoby vzdy vymaze, tzn. ztrati se ulozene stanice atp. musim s tim zajet do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 Mozno si iba prehodil permanentne a spinane napajanie Vcc a Vbat a radijko je z toho v prdeli. Na niektorych radijkach to treba prehodit. Tie stanice sa ti mazu prave preto, ze sa ti odpaja permanentne napajanie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 ppresne ako fabka napisal, skus kabelaž k radiu pozrieť podla navodu ak nemaš DP hodime ti sem aj zapojenie konektoru na radio aby si mal jasno. inak ake je to radio? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 Jenom se pripada, tohle je velmi pravdepodobna pricina problemu... Zkus prehodit napajeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 jasná věc máš přehozený stálý napájení to znamená paměť a hlavní napájení. bývá to většinou červený a žlutý drát. Přehoď je a bude to OK uvidíš. Měl jsem to taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba1982 Vloženo 29. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2006 jasná věc máš přehozený stálý napájení to znamená paměť a hlavní napájení. bývá to většinou červený a žlutý drát. Přehoď je a bude to OK uvidíš. Měl jsem to taky panove, diky moc - bylo to jak jste rikali - prehodil jsem draty cerveny za zluty :-) a uz to jede! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 Tak je to dobře! Přeji příjemný poslech. Hodně zdaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.