Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim, koupil jsem si novy auto a protoze tam nebylo orig. radio koupil jsem si neorig. Je to zapojene, vsechno slape az na jednu vec - kdyz vlozim CD a vypnu motor, tak pokud nenastartuju do cca minuty, tak me po nastartovani vyjede CD ven. Pokud tam CD neni, tak to po nastartovani vrci a snazi se to nacist CD, pekne me to stve. Radio v minulem aute to nedelalo - proste to po nastartovani nacetlo CD tam, kde to prestalo hrat predtim.

Nemate s tim nekdo podobne zkusenosti?

K.

A máš to rádio zapojené že hraje i když máš vypnutý motor a vyndaný klíček nebo musíš mít klíček v zapalování ? Nemůže to být tím? Já mám rádio zapojené aby hrálo kdykoliv chci bez ohledu na klíček či motor......... třeba bude chyba tam, ale nic bych za to nedal - kdyžtak mi hednu vraž :blbec:

• Autor
A máš to rádio zapojené že hraje i když máš vypnutý motor a vyndaný klíček nebo musíš mít klíček v zapalování ? Nemůže to být tím? Já mám rádio zapojené aby hrálo kdykoliv chci bez ohledu na klíček či motor......... třeba bude chyba tam, ale nic bych za to nedal - kdyžtak mi hednu vraž :blbec:

je to nejake podelane - to radio se jakoby vzdy vymaze, tzn. ztrati se ulozene stanice atp. musim s tim zajet do servisu.

Mozno si iba prehodil permanentne a spinane napajanie Vcc a Vbat a radijko je z toho v prdeli. Na niektorych radijkach to treba prehodit. Tie stanice sa ti mazu prave preto, ze sa ti odpaja permanentne napajanie.

ppresne ako fabka napisal, skus kabelaž k radiu pozrieť podla navodu ak nemaš DP hodime ti sem aj zapojenie konektoru na radio aby si mal jasno.

inak ake je to radio?

Jenom se pripada, tohle je velmi pravdepodobna pricina problemu... Zkus prehodit napajeni.

jasná věc máš přehozený stálý napájení to znamená paměť a hlavní napájení. bývá to většinou červený a žlutý drát. Přehoď je a bude to OK uvidíš. Měl jsem to taky

• Autor
jasná věc máš přehozený stálý napájení to znamená paměť a hlavní napájení. bývá to většinou červený a žlutý drát. Přehoď je a bude to OK uvidíš. Měl jsem to taky

panove, diky moc - bylo to jak jste rikali - prehodil jsem draty cerveny za zluty :-) a uz to jede!

Tak je to dobře! Přeji příjemný poslech. Hodně zdaru ;)-_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.