Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim, koupil jsem si novy auto a protoze tam nebylo orig. radio koupil jsem si neorig. Je to zapojene, vsechno slape az na jednu vec - kdyz vlozim CD a vypnu motor, tak pokud nenastartuju do cca minuty, tak me po nastartovani vyjede CD ven. Pokud tam CD neni, tak to po nastartovani vrci a snazi se to nacist CD, pekne me to stve. Radio v minulem aute to nedelalo - proste to po nastartovani nacetlo CD tam, kde to prestalo hrat predtim.

Nemate s tim nekdo podobne zkusenosti?

K.

Vloženo

A máš to rádio zapojené že hraje i když máš vypnutý motor a vyndaný klíček nebo musíš mít klíček v zapalování ? Nemůže to být tím? Já mám rádio zapojené aby hrálo kdykoliv chci bez ohledu na klíček či motor......... třeba bude chyba tam, ale nic bych za to nedal - kdyžtak mi hednu vraž :blbec:

Vloženo
A máš to rádio zapojené že hraje i když máš vypnutý motor a vyndaný klíček nebo musíš mít klíček v zapalování ? Nemůže to být tím? Já mám rádio zapojené aby hrálo kdykoliv chci bez ohledu na klíček či motor......... třeba bude chyba tam, ale nic bych za to nedal - kdyžtak mi hednu vraž :blbec:

je to nejake podelane - to radio se jakoby vzdy vymaze, tzn. ztrati se ulozene stanice atp. musim s tim zajet do servisu.

Vloženo

Mozno si iba prehodil permanentne a spinane napajanie Vcc a Vbat a radijko je z toho v prdeli. Na niektorych radijkach to treba prehodit. Tie stanice sa ti mazu prave preto, ze sa ti odpaja permanentne napajanie.

Vloženo

ppresne ako fabka napisal, skus kabelaž k radiu pozrieť podla navodu ak nemaš DP hodime ti sem aj zapojenie konektoru na radio aby si mal jasno.

inak ake je to radio?

Vloženo

jasná věc máš přehozený stálý napájení to znamená paměť a hlavní napájení. bývá to většinou červený a žlutý drát. Přehoď je a bude to OK uvidíš. Měl jsem to taky

Vloženo
jasná věc máš přehozený stálý napájení to znamená paměť a hlavní napájení. bývá to většinou červený a žlutý drát. Přehoď je a bude to OK uvidíš. Měl jsem to taky

panove, diky moc - bylo to jak jste rikali - prehodil jsem draty cerveny za zluty :-) a uz to jede!

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...