The_DoctoR Vloženo 16. Listopad 2016 Vloženo 16. Listopad 2016 Začalo se mi ozývat nepravidelné pískání od zadních brzd, hlavně když jedu pomalu...I pokud zastavím a vylezu z auta (jako když auto odlehčím) tak v tom zapíská. Myslel jsem si, že to jsou tlumiče ale to je nejspíš nesmysl že? Mám zadní bubnové brzdy, najeto přes 250tis., je možné, že to mají bubny za sebou a co se případně mění? Musí tam být něco, co se obrzdilo a musí se vyměnit...? Citovat
Mirek 835 Vloženo 16. Listopad 2016 Vloženo 16. Listopad 2016 (editace) Ahoj,záleží taky kdy jsi nechal brzdy zkontrolovat. Samozřejmě,že po nájezdu 250 tis je potřeba spoustu věcí na brzdách vyměnit. Bubny,obložení,případně válečky. A vlastně ne jen na zadní nápravě! Editováno: 16. Listopad 2016, autor: Mirek 835 Citovat
jar91 Vloženo 31. leden 2017 Vloženo 31. leden 2017 Ahoj, mam podobny problém pri mrazech nebo vlhku me piska prave zadni kolo. Jen pri studených ránech. Ted to občas udělá i přes den. Mam najeto 90000km . Prosil bych o radu nez to dam do servisu. Dik Citovat
Mirdao Vloženo 27. Únor 2018 Vloženo 27. Únor 2018 Měl jsem ten samej problém. Mám stejný nájezd. Vyčistili mi bubny a je klid. Je ale pravda, že mi to dělali i rok před tím. Zatím 14 dní po servisu je vše ok. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.