Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim 

Mate niekto problem s rolovacim platom. Ja mam uz druhe. Prve som reklamoval. Bolo mi vymenené. Velmi pomaly sa navýjalo. Pri tomto druhom sa mi zdá že budem mat ten istý problém, ide to prosim nejako nastavit myslim tu silu toho mavýjania.

Vloženo

To iste :D leze my to na nervy ked ma clovek plne ruky nakupu :D tak musim cakat pomaly 2minuty kym sa to zroluje :D  a ked to nedajboze clovek potlaci trosku hned to vyskoci z kolajnice :D 

totok nedomyslely :D 

Vloženo

Potvrdzujem, ked je zima tak sa plato navija pomalsie a sekane ... este som si vsimol, ze v lete, ak boli dlhsie otvorene dvere kufra, tak isli tazsie zavriet, ako ked boli otvorene kratko (ako keby sa nieco zdeformovalo...).

• o 2 týdny později...
Vloženo

Taky se mi to navíjí pomalu a taky mě to štve. Ale nejsem si jistý, jestli se to teplotou spraví. Ten rozdíl rychlosti navíjení oproti původnímu stavu je velký. Navíc auto mám od února a únor březen nebylo tepleji než teď a navíjelo se normálně...

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Řešil už někdo to navíjení plata v servisu? Vyřešili to nějak? Mě už to teď dělá pořád. Ani když je v autě teplo tak to není lepší. Už mi to začíná dost vadit.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...