virgin Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Lebo mi to je smiesne,nato smiech.Rozhodne som ho tym nehccel pred nikym zhodit a jemu to snad bude jasne.Stat sa moze ,ze sa clovek zmylil. V pohodě . Jen nemám rád, když se někdo, kdo ví, směje někomu, který neví a na něco se zeptá (byť naivně). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Min. týden jsem nechal měnit komplet tlumiče na O I, bylo to při 102tkm. Čuměl jsem jako puk, když vyndali ty původní dorazy a ty byly netknuté! No, ale pro jistotu jsem tam stejně nechal namontovat nové, ať je dalších 100tkm klid. Sorry za OT.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomass Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Tak som to uz aj sfotil.Nie je sice fesi ako origo,ale ucel plni.A fandim si,ze znesie viac ako origo,je to 100% guma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parkan Vloženo 28. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 jasně že to to jsou zadní tlumiče!!!!!! já jen pro pobavení...tech našim Autíček Fábii!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Tak se mi to dnes taky úspěšně utrhlo Nejraději bych to vyměnil celé za nový díl jako to dělal tenkrát Dimanat na své Fabči... ale nějak se mi ve škodovce nechce dát za jeden cca 350 Zatím to mám nouzově pořešeno ale moc se mi to nelibi... Nevíte kde to sehnat aspoň trošku laciněji? Nebo jdou opravdau použít z Felicie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liapor Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 No já sem měnil ten doraz na levém zadním kole a origo stál teď si to úplně přeně nepamatuju ale urcitě kolem 200,- plus mínus 5 Kč a eště taky měli neorigo asi za 145,-. Chtěl sem to doma udělat sám.....jenže sem nepovolil ty dva šrouby co drží tlumič tak sem s tim musel do servisu a chlápek se smál a říkal že sem první kdo mění ty dorazy...nicméně říkal že je to určitě dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Mám utržené dorazy na obou stranách a seru na to. Vyměním to až při 100.000km spolu s tlumiči. Zatím najeto 70.000km, utrženo to je od cca 45.000km. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 (editace) BTW dnes ve Škodovce mi ženská řekla... " nooo nestojí moc něco okolo pětistovky. jj 420kč pane " Už jsem se chtěl ptát na ten na Felicii...ale nakonec jsem sehnal na Fabii za 120kč tak jdu zítra na to.. Editováno: 9. Březen 2010, autor: Olin porušení pravidel - nekopírovat předchozí příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 (editace) Já vím, že to není pro tlumiče dobré, ale co se jim může stát? Jde do nich všechen bordel, ale při 100.000km je stejně vyměním, ne? Editováno: 9. Březen 2010, autor: Olin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 (editace) To mě zajímá, kde to mají za tuhle cenu. Že by v Brně měly jiné ceny? Mě to zatím drží, ale ... Editováno: 9. Březen 2010, autor: Olin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 (editace) Noo nemyslím si,že by se musely tlumiče měnit při 100tis ne ? Když budou okej, nebude to nějak bouchat.. tak proč?.... Editováno: 9. Březen 2010, autor: Olin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 Já to přilepil chemoprenem. je takovej pružnej když ztuhne tak to pruží a docela to drží.. lepil jsem to už několikrát. včera jsem ale zjistil, že to mám utržený znova tak až bude sucho a sleze sních tak to musím očistit a znova přilepit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 2Pava: jak jsem ti už psal...prostě obchod kde prodávají Škoda díly - 120kč s porovnání s Škodovkou 420kč je to dost rozdíl... 2Century:rozhodně bych to nelepil...to je řešení tak na měsíc ne? Pokud to seženeš za lepší cenu jak ve Škodovce tak není co řešit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Tak jsem se na to včera vrhl a už je hotovo http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=19082 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 2Pava: jak jsem ti už psal...prostě obchod kde prodávají Škoda díly - 120kč s porovnání s Škodovkou 420kč je to dost rozdíl...2Century:rozhodně bych to nelepil...to je řešení tak na měsíc ne? Pokud to seženeš za lepší cenu jak ve Škodovce tak není co řešit... Někdy mi to vydrží i dva měsíce... budu tam muset dát nový... už je to celkem dost špatný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 (editace) jj je to nejlepší navíc vyměna se dá zmáknout doma Editováno: 9. Březen 2010, autor: Olin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 (editace) tak dnes som ich menil cca 3hod s toho 1,5hod som cakal kym mi kupia 16 ockovy kluc neodporucam menit bez tohoto kluca(to vrchne puzdro tlmica kde je ta matka)....to ma najviac zdrzalo. cca 398SK Editováno: 24. Únor 2007, autor: TiGeRZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuffy Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Můžete mi někdo poradit jaký mám použít doraz na zadních tlumičích. Mám 1.4 44kW Hatchback r.v.2002.v Etce jsem to nenašel. Viděl jsem na netu několik typů 6X0512131A,6Q0512131B, docela se i cenově liší.jsou dlouhé 120mm,123mm ... Chtěl bych si ho koupit dopředu, než to rozeberu a zjistím jaký tam skutečně je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ice Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 (editace) přesně, řeším stejný problém tak, plz, poraďte jaký je vzadu ten doraz... mám stejný typ fabule. Dík. Editováno: 9. Březen 2010, autor: Olin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Můžete mi někdo poradit jaký mám použít doraz na zadních tlumičích. Mám 1.4 44kW Hatchback r.v.2002.v Etce jsem to nenašel.Viděl jsem na netu několik typů 6X0512131A,6Q0512131B, docela se i cenově liší.jsou dlouhé 120mm,123mm ... Chtěl bych si ho koupit dopředu, než to rozeberu a zjistím jaký tam skutečně je. Zkus zadat do Etky přímo svůj VIN, měl by se ti ukázat ten správný typ pro tvoje auto. Dle mého názoru ten kratší bude krátká Fabie, ten delší bude combi. Ale můžu se mýlit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Pokial nemas paket pre zle cesty, tak by to malo byt 6X0512131A (H=120mm) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuffy Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 (editace) Díky!Takže pro mou krátkou "bez paketu pro zle cesty" je to těch 120mm. U feldy měli v ETCE dokonce 4 druhy ale měli tam v poznámce napsaný co je pro COMBI. Editováno: 9. Březen 2010, autor: Olin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ice Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 A co se stane, když tam dám místo 120 mm těch 123 mm? Bude to naškodu ty 3 mm navíc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 max. zasunutie tlmica sa zmensi o 3mm -> auto bude klesat k zemi o 3mm menej pri max. vykyve... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuffy Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 V servisu mi řekli podle VIN kódu že tam patří ty 123mm a taky chtěli za jeden 427Kč. Tak jsem to koupil jinde, kde měli jen tyhle 123mm dlouhe a tam stal 80Kč. Tak jsem zvědavej co to je za typ ty co tam teď mám až je vyndám. Ale už to neřeším cena rozhodla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.