Lada590 Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 Zdravím, chci se vás zeptat, jaká má být při tomhle počasí cca 5°C teplota chladicí kapaliny? A po kolika přibližně kilometrech se vám to na tuhle teplotu zahřeje? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 Ze by 90 °C stejne jako pri jakekoliv jine teplote okoli? Cim tu teplotu meris? Pokud se jen divas na ukazatel v pristrojovce, tak ten ukazuje 90 °C mnohem drive nez tomu tak ve skutecnosti je... No a po jak dloude dobe se to zahreje na provozni teplotu je otazka. Bude zalezet, jak zrovna jedes. Za 10 km by chladici kapalina uz tech 90 °C mit asi mela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 I těch 10km může být málo. Když jedu z práce kdy auto stojí celou dobu venku tak mám takovej terén že se to neohřeje ani za 15km a to v zimě nevyřazuju ani nebrzdím motorem ale je to hodně z kopečků. Cesta naopak z garáže v uvedený teplotě je ručička na 90 po cca 5-6km. Taky může záležet na oleji, s některým se to ohřívá pomaleji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada590 Vloženo 25. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 Ano myslel jsem je podle přístrojovky, mě ta teplota kolísá mezi 80-85 °C, na 90 se to ohřeje jen když třeba jedu do kopce, ale pak to zase hned spadne. Tak jestli bych se neměl kouknout na termostat, co myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 Asi urcite mas spatny termostat. Ja mel podle rucicky porad 90 °C a pritom realne to melo cca 80 °C. Po vymene termostatu ukazuje rucicka stejne jako pred vymenou, ale realne uz se chladici kapalina na tu teplotu i dostane. Pokud rucicka ukazuje 80-85 °C, tipl bych si, ze kapalina ma cca 70 °C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada590 Vloženo 25. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 Ok díky, zkusím vyměnit termostat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada590 Vloženo 26. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 Tak jsem to dnes rozdělal, ale nedodělal, dali mě jiný termostat. Taky mám v té přírubě termostatu upadlý jeden zobáček, za který se ten termostat zahákne, ale to tam slouží jen na montáž termostatu ne? Nebo mám tu přírubu koupit novou? Jesli nevíte co myslím, tak pošlu fotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 neviem ako si zručný,ale tiež sa mi vždy zlomí jeden ten výstupok ..namontujem aj tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 Taky jsem to u me zlomil. Neresim. Urcite je to jen kvuli montazi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.