Publikováno Prosinec 5, 20168 r Tenhle problém mě pronásleduje po nastartování a nastává sporadicky. Motor je bez výkonu a když ho vytočím do cca 2000 otáček (Tato hranice se mění. Nejníž jsem se dostal na 1000) na volnoběh, má snahu vyskočit z motorového prostoru, začne v něm cosi bouchat a z výfuku se valí kouř. Podle ukazatele paliva to asi i dost žere, ale počítač ukazuje běžný průměr. Když nechám auto nějakou dobu stát (většinou přes noc), tak zas funguje normálně. Už se mi i stalo že jsem zkoušel opakovaně v cca 3 minutovými přestávkami startovat a někdym motor nenaskočil vůbec, někdy se v otáčkách dusil a najednou cca při 5 pokusu začal zase fungovat. Pár indící které jsem vypozoroval: - Děje se to při teplém motoru (většinou nastane problém, když absolvuji nějaké popojížďky a parkuji a opět startuji. U studeného mě to zatím nepostihlo) - Po odpojení baterky bylo vše OK (zatím jsem vyzkoušel jen párkrát jestli není chyba v chytrejch drátkách a mohla to být náhoda) - Diagnostika nevypisuje žádnou chybu - Auto jede ale někdy nastane stav, kdy je traktor nedostižitelným soupeřem. Nějaká rada co by to mohlo být nebo na jake hodnoty se zaměřit v diagnotice? R.v. 2001, motor 1.9. TDI 81 kW, navrtěno necelých 300tis.
Listopad 27, 20177 r Mám takový podobný neli stejný problém, na volnoběh na ca 3,5tis se zaklepe motor, úplně je cítit vibrace, za jízdy to dělá i při nižších otáčkách, když přidám plyn. Takový divný pocit, jak když za jízdy se to dusí. Zatím jsem s tím nikde nebyl, zkouším aditivum, abych vyloučil špatnou naftu.
Prosinec 13, 20177 r Ahoj řeším problém zase v nízkých otáčkách.... Když mám cca 2000 otáček a potřebuji přidat, šlápnu na plyn a jako by se auto dusilo.... Po chvíli přidá a jak se dostane nad 2300 otáček tak jede téměř normálně. Když je vytočené není problém jet přes 180, diagnostika až po několika dnech vyhodila chybu: 17964 - Charge Pressure Control P1556 - 35-00 - Negative Deviation Problém vyřešen, byla to baňka a zároveň váha vzduchu, která dávala menší hodnoty.... Upraveno Leden 5, 20187 r od Píďa
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.