xstastnyr Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 (editace) Operátor se ozval a bylo mi řečeno, že poskytovatel měl prý problém se zpožděním na serveru. Momentálně je zobrazení na telefonu a na webu OK. Ale stejně se mi nezdá průměrná spotřeba automobilu z webu. Podle mě je to nesmysl a proto se to nepřepisuje do mobilní aplikace od Tmobilu. 166 l/km je opravdu dost. A že se téma změnilo? Je to fórum a zde lidé diskutují o problémech a o výrobcích. Editováno: 14. Únor 2017, autor: xstastnyr@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Malda Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 Vzhledem k tomu ze jsme v evrope testovaci kralici pro tuto sluzbu tak obcas nejakej ten vypadek nebo prodleva asi bude. Kdyz budou testovat, upgradovat nebo buhvi co a spadne jim server tak mame na chvili smulu nez to daji dokupy. Prumerna spotreba - asi neni nikdo komu by to plus minus sedelo. I ja tam mam sileny hodnoty. od 40 do 700 litru na 100km. Jinak to ze si appka taha i 6 dni stare udaje, pred tim nez mi zobrazi kde auto je, se nezmenilo. Kdyz ale nastartuju a rozjedu se, tak v appce je aktualni poloha temer okamzite. Zkusim si dneska pohrat s nejakym androidem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 16. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2017 Doporučuju odinstalovat a znovu nainstalovat app, většina problémů odpadne. Mě po tomto app funguje jak má. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafr Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 Už jste četli o interakci Chytrého auta s aplikací eParkování http://www.eparkomat.com/app/? Zkoušel to někdo? Kdyžtak napište zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Malda Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 @MilanHos - to jsem zkousel x-krat ale bohuzel iPhone to proste nepobral. Nicmene jsem hodil emulaci androidu na macbook a tam ta appka funguje jak svicarsky hodinky (to jsem uprimne necekal). eparkomat - zatim to vypada jen na Prahu, sice slibujou dalsi mesta... nemate nekdo vic infa? aby ten startup nezmizel behem roku nekam do propadliste dejin (to ze maj na webu loga partneru jako je T-mobile, Cisco, Intel - to nic neznamena). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 23. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Mě to na iPhone pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 6. Březen 2017 Sdílet Vloženo 6. Březen 2017 Kdyby někdo váhal a chtěl si přečíst osobní pohled, tak jsem sepsal článek:http://www.applik.cz/2017/03/06/chytre-auto-od-t-mobile/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 Kluci, vypadla mi po odpojení a novém připojení informace o autě, tj. načtení VIN auta, km, r. výroby, rz, model auta. Bylo to označené tučným černým písmem. Předtím se to automaticky přiřadilo k autu. Teď nic. Řešil jste to někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpík Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 Mělo by ti to naskočit automaticky, pokud ne, volej na T-Mobil že ti to nejede. Provedou reset a mělo by ti to naskočit. Mně to najede vždycky bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 To s něma už týden řeším. taky si myslím že to chce reset. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafr Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 Pokud se ti po připojení objevilo "Nové auto", tak to jde sloučit s tím původním. Dřív to šlo jen v desktopové aplikaci od výrobce nebo přes infolinku. Nyní, po aktualizaci apky to jde i v mobilu. Aktualizuj si aplikaci Chytré auto a udělej to tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafr Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 Navíc se mi zdá, že po aktualizaci apky mi telefon déle vydrží nabitý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 po aktualizaci to už mám, musí resetovat T-mobile Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafr Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 To je zvláštní. Já jsem včera fakt jenom vlezl do nastavení aut a dal jsem sloučit dvě auta dohromady a vybral jsem, které z těch dvou se má smazat a bylo to. Asi tam bude nějaká chybka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafr Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 Teď jsme s kolegou náhodou přišli na to, že po včerejší aktualizaci na verzi 1.6.23, nám oběma aplikace dnšního rána hlásí slabou baterku auta shodně 9,6V. Já mám Roomster a on Fiata. Asi tam mají těch chyb víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 9. Březen 2017 Sdílet Vloženo 9. Březen 2017 Tenhle problém (Superb II 2009) nemám... Naopak poslední dvě aktualizace na iOS konečně ukazují dlouhodobý stav baterie v grafu a funguje - zdá se - spolehlivě. Pořád tam mám kolem 12,5 V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafr Vloženo 9. Březen 2017 Sdílet Vloženo 9. Březen 2017 No já tam mám už taky správné napětí. To bylo jen včera. Nedovedeme si to s kolegou vysvětlit (i to napětí jsme měli shodné). Jinak máš pravdu - konečně ukazuje graf i starší historii a ne jen poslední 4 dny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 Chlapi mi píše -potíže s dosažením internetové sítě -a nezobrazuje údaje o vozidle. Jinak vše funguje.. To dělá někdy ano, někdy ne... Dělá to někomu taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 Nikdy jsem se s tim nesetkal. Volej na infolinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 to jsem zkoušel, nic nevyřeší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 To mi dělá apka, když telefon přepíná mezi wifi sítěmi a na data si nehrábne a data auta nezobrazí. Jakmile je na mobil spolehlivě na netu tak apka funguje jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 Jsem doma trvale připojen na wifi a nezobrazí se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 18. Březen 2017 Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 Tak apku přeinstaluj a koukni se do mobilu jesli ji nemáš bloklou kvuli uspore energie. Nebo v okamžiku zobrazeni chyby se přepni na data a vyzkoušej chování apky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 18. Březen 2017 Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 Mám to na třech autech, 2 neukazují, jedno ano.Tím by se dal mobil vyloučit. Jinak jsem to přece jen zkoušel jak jsi psal a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 4. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2017 Nevím jak dlouho, ale už se mě nepřerušuje jízda když sepne Start/Stop!! Třikrát hurá Ikdyž tady už jste si toho určitě všimli dávno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.