Sella-bike Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 Dobrý den všem, ve svém Superbu se peru s Amundsenem jako s kobrou. Hlavně z důvodu, že mě posílá na turistické značky, či do pěších zón. Řešil jsem reklamačně se Škoda auto s tím, že mě odkázali na www.mapcreator.here.com s tím, že na tomto webu lze provést opravy parametrů cest. To jsem udělal. Nevíte, jak tyto změny ale dostat do mapových podkladů v navigaci? Ve vašich příspěvcích byla uvedena změna displeje na Amundsena roku 2017 s 8" obrazovkou. Prosím o návod, jak postupovat, případně co to obnáší. Nejlépe kde to zrealizovat. Jsem v těchto věcech lajk:-) Nejlépe zda někdo nevíte, jestli je možné aktivovat 3D zobrazení do 2,5d (tovární nastavení) Děkuji všem za reakce a přeji pěkné vánoční svátky. martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 Amundsen je jak po stránce softwarová i hardwarové "zmetek". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sella-bike Vloženo 19. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 Hmmm:-(, ale co s ním teď? Ve škodě mi řekli, že výměna za Columba je momentálně neproveditelná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 Mít auto jako soukromá osoba a po třech stejných opravách trvat na vrácení peněz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sella-bike Vloženo 19. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 jenomže mám auto psané na firmu a i přesto jsem měl 1/2 roku na vrácení peněz. Nevím Ferdo, zda jste zkoušel vrátit vůz škodovce, ale já jsem prostě neuspěl. O způsobu komunikace by se tu mohlo přidat vlákno. Z toho důvodu jsem zde hledal nějakou pomoc, která bude v rovině reálné, nikoliv chimérické. Přesto díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 (editace) Pro Amundsena vyšel před měsícem poslední software(P0250T) + stáhnout poslední mapy na Samsung EVO+ červenou - na SD kartě řada pod nápisem Made in .... musí končit na písmeno F(vše ostatní jsou kopie). Z původní SD karty vyčíst CID a změnit dle něj CID na Samsung Evo+. Nahrávání map v PC 4x rychlejší, atd...viz. postup mapy pro RNS315 V navigaci si nastavit: Parametry trasy → Dynamická trasa na vypnuto Parametry trasy → Trasa -> nastavit na rychlá Displej: https://www.google.cz/#q=3V0919606 Editováno: 19. Prosinec 2016, autor: ferda25 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sella-bike Vloženo 20. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 Děkuji Ferdo, zjišťoval jsem na webu škody a infotainment mám aktuální. Mapy si stáhnu, ale proč to musí být na Samsung, je to z důvodu rychlosti? Psal jsem i na správce MAPCREATORU, tak uvidíme. Přestavba ze 7na 8" je iracionální, spíš mě mrzí, že nmejde přestavba na Columbuse (řekli mi ve škodě). Ještě jednou díky. s pozdravem martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 Mapy možná, software jako takový v navigaci určitě nemáš poslední. S kartou Samsung zřetelně pracuje rychleji jak PC(cca. 4x) tak navigace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sella-bike Vloženo 20. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 Ferdo díky za odpověď, kontroloval jsem na serveru Skoda - správa infotainmentu a vzhledem k tomu, že moje auto bylo na přelomu listopadu a prosince v Boleslavi, kde dělali ´zřejmě´ restart, tak nový software asi mám, neboť na serveru škoda mi po zadání VINka vyskočilo, že jediné, co mohu aktualizovat jsou mapové podklady a software je aktuální. Po té kartě Samsung se podívám, děkuji za tip. martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 To už nebudu komentovat, ale zřejmě mohu jen napsat, že tvé uvažování je iracionální, stejně jako nejdřív žádost o návod kde vyměnit displej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sella-bike Vloženo 20. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 ??? co je na tom iracionálního? Pokud mi na odiciální stránce ´výrobce´ po zadání VINka napíše ´software je aktuální, tak asi moc možností k jeho aktualizaci nemám, že? Každopádně díky. p.s. o tom displeji jsem psal po té, co někdo z vás odkazoval na různé velikosti, tak mě to zaujalo. Nic víc. martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 Citace: "Ve vašich příspěvcích byla uvedena změna displeje na Amundsena roku 2017 s 8" obrazovkou. Prosím o návod, jak postupovat, případně co to obnáší. Nejlépe kde to zrealizovat. Jsem v těchto věcech lajk:-)" Bylo následně označeno za iracionální. S žádostí o nahrání novějšího software se obrať na nejbližší autorizovaný servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.