Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dobrý den všem,

ve svém Superbu se peru s Amundsenem jako s kobrou. Hlavně z důvodu, že mě posílá na turistické značky, či do pěších zón. Řešil jsem reklamačně se Škoda auto s tím, že mě odkázali na www.mapcreator.here.com s tím, že na tomto webu lze provést opravy parametrů cest. To jsem udělal. Nevíte, jak tyto změny ale dostat do mapových podkladů v navigaci?

Ve vašich příspěvcích byla uvedena změna displeje na Amundsena roku 2017 s 8" obrazovkou. Prosím o návod, jak postupovat, případně co to obnáší. Nejlépe kde to zrealizovat. Jsem v těchto věcech lajk:-)

Nejlépe zda někdo nevíte, jestli je možné aktivovat 3D zobrazení do 2,5d (tovární nastavení)

Děkuji všem za reakce a přeji pěkné vánoční svátky.

martin

Vloženo

jenomže mám auto psané na firmu a i přesto jsem měl 1/2 roku na vrácení peněz. Nevím Ferdo, zda jste zkoušel vrátit vůz škodovce, ale já jsem prostě neuspěl. O způsobu komunikace by se tu mohlo přidat vlákno. Z toho důvodu jsem zde hledal nějakou pomoc, která bude v rovině reálné, nikoliv chimérické.

Přesto díky za odpověď.

Vloženo (editace)

Pro Amundsena vyšel před měsícem poslední software(P0250T) + stáhnout poslední mapy na Samsung EVO+ červenou - na SD kartě řada pod nápisem Made in .... musí končit na písmeno F(vše ostatní jsou kopie). Z původní SD karty vyčíst CID a změnit dle něj CID na Samsung Evo+. Nahrávání map v PC 4x rychlejší, atd...viz. postup mapy pro RNS315

V navigaci si nastavit:

Parametry trasy → Dynamická trasa na vypnuto

Parametry trasy → Trasa -> nastavit na rychlá

Displej:

https://www.google.cz/#q=3V0919606

Editováno: , autor: ferda25
Vloženo

Děkuji Ferdo,

zjišťoval jsem na webu škody a infotainment mám aktuální. Mapy si stáhnu, ale proč to musí být na Samsung, je to z důvodu rychlosti?

Psal jsem i na správce MAPCREATORU, tak uvidíme.

Přestavba ze 7na 8" je iracionální, spíš mě mrzí, že nmejde přestavba na Columbuse (řekli mi ve škodě).

Ještě jednou díky.

s pozdravem martin

Vloženo

Ferdo díky za odpověď,

kontroloval jsem na serveru Skoda - správa infotainmentu a vzhledem k tomu, že moje auto bylo na přelomu listopadu a prosince v Boleslavi, kde dělali ´zřejmě´ restart, tak nový software asi mám, neboť na serveru škoda mi po zadání VINka vyskočilo, že jediné, co mohu aktualizovat jsou mapové podklady a software je aktuální. Po té kartě Samsung se podívám, děkuji za tip.

martin

Vloženo

???

co je na tom iracionálního? Pokud mi na odiciální stránce ´výrobce´ po zadání VINka napíše ´software je aktuální, tak asi moc možností k jeho aktualizaci nemám, že?

Každopádně díky.

p.s. o tom displeji jsem psal po té, co někdo z vás odkazoval na různé velikosti, tak mě to zaujalo. Nic víc.

martin

Vloženo

Citace:

"Ve vašich příspěvcích byla uvedena změna displeje na Amundsena roku 2017 s 8" obrazovkou. Prosím o návod, jak postupovat, případně co to obnáší. Nejlépe kde to zrealizovat. Jsem v těchto věcech lajk:-)"

Bylo následně označeno za iracionální.

S žádostí o nahrání novějšího software se obrať na nejbližší autorizovaný servis.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...