Minelan Vloženo 22. Prosinec 2016 Vloženo 22. Prosinec 2016 Zdavím, stal jsem se novým majitelem této fábiny a řeším problém s osvětlením kufru. Světlo je na svém místě, ale nevede k němu vůbec žádný kabel. Zkoušel jsem sundat i ty krycí plasty a neni ani zapadlej. Proto by mě zajímalo, odkud se pro to světlo tahá šťáva a co je to za konektor na světýlku, popřípadě jestli se někde dá sehnat kabeláž. Citovat
Mirek 835 Vloženo 23. Prosinec 2016 Vloženo 23. Prosinec 2016 Ahoj znovu ten kabel pohledej! S tím jsem se nesetkal,aby nebyl natažený kabel od osvětlení kufru. Citovat
Minelan Vloženo 23. Prosinec 2016 Autor Vloženo 23. Prosinec 2016 Hledal jsem znova a opravdu jsem nic nenašel. Fabie byla na této straně bouraná, tak si myslím že někdo zkrátka zapoměl ten kabel dotáhnout. Citovat
Mirek 835 Vloženo 23. Prosinec 2016 Vloženo 23. Prosinec 2016 Jak dotáhnout musí být ve svazku kabelů pod plastem prahu. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.